Mitte pärast eespool nimetatud eeskirjade või tahtliku rikkumise eest tema on karistatavad vastavalt Tabel Kar Server CS1.6 WAR3FT **
- Täielik keelustamine kasutamine programmide ja skriptide abil toetades mäng (mingit wh, SH, aimy, WTC).
- Lennureisist tahtlikult TK (Team tapmine - üksuse liikmete tapmine oma meeskonna):
- TK tahtlikult karistatakse. Tabel Kar;
- Juhuslik TK ei karistatud pärast vabandamine;
- Väga sageli juhusliku CT sõltub karistuse. Tabel Kar;
- Üleujutused on keelatud nii vestluse ja "kõneside;
- Me järgima mängureegleid ja kultuuri kombeid;
- Me ei kasuta Nick'ów mis sisaldab:
- Rassistlikud;
- Needused;
- Ainult erimärkide @ # 4 () <>! ? / \\ ... jne.,;
- Reklaam teiste serverite / pages;
- On laialt pidada solvav ja labane;
- Ärge solvamine mängijad serveris: "lamko", "noobie" ... jne;
- Ärge solvamine Admin;
- Me ei kasuta bugs kaardid;
- Ära mine pärast tekstuurid (Tekstuur - koht kaardil, kust saab näha läbi seinte);
- Mõistame eesmärk kaardil;
- Ärge reklaamida teistele serveritele;
- Me mängime kaardil valitud salajasel hääletusel;
- Nõudel mängijad Admin saab muuta kaardil korrake hääletus teiste kaartidega;
- Eesmärk tüüpi kaarte, AWP ja noad (1HP, 35hp ...) Täielik keelustamine HE viskamine;
- Eesmärk tüüpi kaarte, AWP ja noad (1HP, 35hp ...) CAN to teleport (kuid mitte RESP)
- Eesmärk tüüpi kaarte, AWP ja noad mängida relvad saadud TTA ainult 1 voor;
- Kui teile saabub TTA Boonus: godmode, Luke Skywalker, Zeusmode, Invisible Jumal, Invisible Normaalne - AINULT tappa noaga;
- Kaarte konkreetset tüüpi cs_deagle5 ülemisel tasandil ainult jalg alt lubatud kõik relvad;
- Kaarte konkreetset tüüpi cs_deagle5 KEELATUD tulistada ülemisest et alandab et ülemine;
- Eesmärk tüüpi kaarte, AWP, Fy jne. Ärge tulistage ReSPA;
- Meil saab sündida 2 korda ringi. *
- Otsused Admin ei kuulu arutelu;
- Admin Kaebused, kommentaare, kaebusi, siis me teeme foorumil. skeemid kuni 3 päeva alates sündmuse ****.
- Keelatud multirespienie raha pangast ** #
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________
* Tingimused võivad muutuda töötamise ajal serverist.
** Breaking eeskirjad ja tõlge teadmatusest ei asjakohane selgitus ja ei vabasta sind järgimist.
*** Kõigil neil juhtudel, ja need ei ole hõlmatud käesoleva määrusega, kuid negatiivne mõju kultuuri ja atmosfääri mäng, kes viibivad serveri administraator võtab asjakohased korrigeerivad meetmed, samuti ilma hoiatuseta.
**** Administraatoritega on kohustatud hoidma dokumendid, millega põhjendatakse keeldu kolme päeva jooksul selle probleemi.
** # Peetakse äranägemisel admin, või 2 respy on liiga palju või 10. Admin on alati õigus
[By Avaj]
Last edited by FleeSzzUuu; 24-10-09 siin 18:25
KAUPLUS TheGames.PL -Ostu: Pesa / XP server / admin / Rang BF2 / BF2 tunnustused
CS serverid BF2 Modifikatsioonid, WAR3FT, vBulletin
KAUPLUS TheGames.PL -Ostu: Pesa / XP server / admin / Rang BF2 / BF2 tunnustused
Counter-Strike serverid
on nagu on kirjutatud:
Kui admin öelnud teisiti
kirjutage kaebus (mitte siin) ja selgitada
16. Kui te saate boonust TTA: godmode, nr Clip, Luke Skywalker, Zeusmode, Invisible Jumal, Invisible Normaalne - AINULT tappa noaga.
Selline küsimus, miks alusel Clip nr tappa ainult nuga? Kui me võitnud seda võimu me oleme surelikud, seega ma arvan, et see peaks olema, et saad tulistada (va, et me oleme vaba sel ajal väga häiriv ja isegi kui ei ole välja tulla pinnale enne kui aeg otsa see automaatselt surra.) Võiks võrrelda käesolevas asjas punasest race'rem siis oleme surelikud, kuid ka täiendava 150 Hobujõud ja saa tulistada.
Ma tahtsin, et tõstatada see küsimus, sest ma isiklikult usun, et nr klipp ei tohiks olla selles kokku.
Muudab dołączyłbym veel siiski on mitte-võic viskamine granaadid kaartidel näiteks: fy_ ... ja fun_ ...
Kuigi keeld on endiselt olemas.
Last edited by Johny_K madafaka; 22-09-09 siin 14:26
Kuigi no_clip, väga lihtne painutada, nii et ma arvan, et ainult noaga lüüa, ja
j isiklikult ma arvan, veider reegel, et kui vikat on kaardil tüüp sõltub 35hp 1v1, isiklikult ma arvan, kuidas keegi ei tea, kuidas mängida 3 mängijat wbiegnie kuigi see on mõnikord tüütu xd
Te võite samuti olla nähtamatu külge ilma god'a
miks
lihtne
sest nagu omaks sellist avaldust on probleem
Keegi ei vaadata täpselt, mida mood aasta
BQ
Miks 1vs1?
ka lihtne
Kas sa mängid? ! Fleszu teab, Johnny teab (ma ei pruugi)
ja mida sellest kui hea mängija ja ta lendab teie jaoks 4
omaks? saate hakkama lõigata, kuid mäng ei põhjusta
rõõm teid rohkem wkurwiać seda keegi pocisnął
aastal tagasi, kui sa olid tabatud neli
Noad kinnitama oma võimet kasutada seda
ja ta ütleb
kui hunnik inimesi ja Hercules perse
Last edited by FleeSzzUuu; 24-09-09 siin 17:20
Praegu on 1 kasutajat vaatamas seda keermes. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad