CS Servera Përkthime Forumi Powered by Powered by Google
Afrikaans Albanian Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese
+ Përgjigje në këtë temë
Duke shfaqur rezultatet 1 nga 1 e 1

Tema: [RS] Fight Night Round 4 (2009)

1. # 1
    Anëtar Junior Pedex uploader is a splendid one to behold uploader is a splendid one to behold uploader is a splendid one to behold uploader is a splendid one to behold uploader is a splendid one to behold uploader is a splendid one to behold
    I regjistruar
    Jan 2010
    Postime
    21
    Vleresimi Forca
    0

Prodhues: EA Sports
    Botues: Electronic Arts Inc.
    Distributor PL: Electronic Arts Poloni
    Kategori: Sport (boks)
    Game Mode: Beqar / Multiplayer
    Multiplayer: Internet / ekran të përbashkët
    Kërkesat Mosha: 16 +
    Gjuha LojraAnglisht

Data:
    25 qershor 2009 (premierë botërore)
    3 korrik 2009 (data e lëshimit në Poloni)
    26 qershor 2009 (data e lirimit Europian) (PAL)
    25 qershor 2009 (datë US release) (NTSC)

Description:
    Pjesa tjetër boks seri, e cila edhe një herë tregon shumë realiste lufton në rrjet. Duels mund të marrë edhe mjeshtrit të madh nga kohë të ndryshme, si Muhammad Ali dhe Mike Tyson.

Fight Night Round 4 është një lojë e boksit, e cila është një tjetër pjesë e seri popullore nga Sport EA. Kjo seri ka fituar shumë tifozë njohin duels pięściarskich, i cili vlerësoi atmosferën e saj të ofruara nga një amtare e vërtetë e unazë. Në këtë këst të një sens të realizmit është bërë edhe më të madh, kryesisht në sajë të një motor modifikuar tërësisht.

Sport tituj nga elektronike Arteve duke karakterizuar gjithmonë nga një bazë të dhënash e pasur e lojtarëve të licencuar. Ajo nuk është e ndryshme këtë kohë - në total në lojë të shfaqet deri në dyzet e mirëfilltë, profesional boksierët nga kategoritë e peshë të ndryshme dhe lojëra elektronike kohë. Ndër të tjera, ne mund të inkorporojë të Tyson Mike, Muhammad Ali, Lennox Lewis, Sugar Ray, Sergio Mora dhe Emmanuel Augustit, dhe kampion i padiskutueshëm botëror peshë të mesme - Winky Wright. Në të njëjtin stil luftuar e secilit nga boksierët ka qenë plotësisht në tërësi, si dhe kushtet fizike - rritjen apo strukturë trupit. Si pasojë, më të larta një lojtar (për shembull, Ali), me armë me rreze të gjatë, një shumë më të mira të trajtojë në luftën në një distancë më pak se (për shembull, Tyson), i cili do të synojë të półdystansu duke eliminuar avantazhin e një kundërshtar. Avullim lëviz mënyrën se si është tani më e varur nga boksieri sjellje.

Fight Night Round 4 ka një sistem të madh fizikë, ndikimin real që harta, blloqe, dredhi, veprim në rrjet, nokauty apo edhe hyrjen në përfundoj, dhe për rrjedhën e luftës vetë janë të ndikuara edhe nga faktorë të tillë si adrenalina dhe lodhje. Pra, nëse, për shembull, boksieri juaj do të jetë afër rivali i tij dhe nuk do të jetë në gjendje për të përdorur gamën e plotë të krahun rrahje do të jetë dukshëm më e dobët. Disa ndryshime kanë ndodhur edhe në bllok. efektiviteti i tij është treguar nga një bar, që ul gradualisht gjatë dyluftimit, duke rritur kështu rrezikun që i mbrojtjes tonë dëshmon jo efektive dhe një tjetër e goditi thyen armik nëpërmjet roje. Në ndryshim nga pikëpamjet e mëparshme, në fuqinë e goditje varet krejtësisht të pastër se si ne mund të goditur kundërshtarin. Boksierët janë edhe më të "faqet e ndjeshme" në fytyrë, që e bën atë rrahje mund të shkaktojë dëmtime të ndryshme. Kjo është arsyeja pse çdo duel që shkon poshtë, është unik dhe i ngjan një kampion të vërtetë luftë rrjet.

Gjatë lojës, ne mund të merrni atë në mbi një duzinë autentike vende rreth botës, të cilat zhvillohen në boks. Ata janë, për më tepër, rëndësinë e më të gjera se sa në pjesët e mëparshme, dhe turma e tanishme në qëndron plotësisht realiste dhe më të përgjegjshme për gjendjen në ndryshim në rrjet. Zhvilluesit që dëshirojnë të bëjnë punën e tyre më të ngjante transmetimet televizive të takimeve, u kujdes jo vetëm për sjellje realiste e lojtarëve gjatë luftës (animacion karakteri është përgatitur duke përdorur lëvizje të kapur), por edhe gjatë të shkurtuar, skena që paraqet edhe hyn ne rrjet.

Mirë se vini nëRegjistër

Ngarko Progres: Fotografi 75/75
    Fundit redaktuar nga uploader; 09-03-10 këtu 22:33

+ Përgjigje në këtë temë

Thread Informacione

Përdoruesit Browsing këtë Temë

Aktualisht ka 1 përdorues duke shfletuar këtë thread. (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Temat e ngjashme

1. I RS [] Tekken 6 (2009)
    Për uploader në forum [Lojra DOWNLOAD] XBOX360
    Përgjigjet: 0
    Postimi Fundit: 20-01-10, 01:42
  2. [RS] Dragon Ball Z: Raging Shpërthimi (2009)
    Për uploader në forum [Lojra DOWNLOAD] XBOX360
    Përgjigjet: 0
    Postimi Fundit: 20-01-10, 01:39
  3. Përgjigjet: 2
    Postimi Fundit: 05-12-09, 09:12

Tags për këtë Temë

Bookmarks

Posting Rregullat

• Ju nuk mund të tema të reja
  • Ju nuk mund të shkruani mesazhe
  • Ju nuk mund të add attachments
  • Ju nuk mund të Edit postimet tuaja
stat4u

Urgjencës Computer Varshavë Lirë Keys avulli - CD Key
| Counter-Strike Shkarkime | Shkarko Programe | CS Këshilla | Counter-Strike Servers |
| BF2 Server | Server WAR3FT | server TP | AMX Shtojca X | Shkarko Ventrilo |
| Rapidshare | Flash Games | Lojra Online | MafiaWars Forumi | StreetRacer Forumi | Ju Mendoni Ju Mund Dance Season 5 DOWNLOAD |
Serwery CS - TheGames.PL
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83