Kiedyś robiłem taką koszulkę w drukarni to zapłaciłem 15zł. Więc może cena jest zbyt wygórowana ...
ile?
cena zwykłej koszulki z logiem (obrazkiem) i napisem to około 30zł
jeżeli ktoś by sobie wymodził że chce "Polo" z jakiegoś tam niezwykłego "materiału" to myślę że firma produkująca te koszulki w 50zł by się wyrobiła :P
Kiedyś robiłem taką koszulkę w drukarni to zapłaciłem 15zł. Więc może cena jest zbyt wygórowana ...
Nightmare tu chodzi o zysk dla TheGames w pewnym stopniu więc powinieneś też to do tego policzyć, w końcu jeśli by powstało coś takiego jak koszulka TheGames to musiałby być jakieś grafiki na tym zrobione, jakiś szablon, a przecież sam się nie zrobi, nie? Przede wszystkim miało to na celu zyskanie pieniędzy by opłacić server jak napisałem na początku...
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne
choc tez nie do konca Ynex
koszulka typu "stadion" nie ma problemu
skocze, chynczyki uciesza sie jak wezme z karton
jakosz - bezcenna
kosz napisu, no i tu wlasnie jest koszt
ja za napis na wslasniej koszulce dalem 15 zl (napis,nie logo,grafike czy cos)
nastepne, grafike specom trzeba zaniesc w formie vektorowej
nie, ze se odpalisz pain, i cos nasmarujesz
stąd koszt
nie sztuka zrobic badziew
jezeli udalo by sie 10 zl z takiej koszuli dla serwera bylo wy milo
jak widzicie, nie mamy reklam gugla, zbanowali mi konto
oczywiscie nie pisza czemu, i troche $ poszlo w pis** ale nie o polityce mowa
wkurzylo mnie to, ze zabrali mi kase, ktora mialem z poprzednich moich projektow
pozdrawiam google
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
często banują za namawianie do klikania w reklamy
macias | powylamywany
to nie KLIKAJCIE w nowe reklamy na forum![]()
mmmm... Niezły pomysł ja bym kupił taka koszulke ale np. motyw:
Dla gracza :
Player
of
TheGames.pl
server's
Dla Admina :
Admin
of
TheGames.pl
server's
A taki głupi pomysł troche xd
nie chcę się wyrywać chłopaki ale mój wujek robi szablony do sito druku a ciocia drukuje tak że mogę się pod pytać ile taki interesik by kosztował oczywiście ceny podam bez własnych kosztów a wujaszed permal i spóka podali by cenę
Darkness gives me strength
To do roboty ;D
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks