nie chce koszulek zwiazanych z csem, dotego jeszcze jakas reklama serva... taki maniak jeszcze nei jestem ;p jakosc wykonania takiej koszulki tez szalowa by nie byla wiec mi sie nie dziwcie, osobiscie wolalbym skladki co miesiac![]()
bardzo fajny pomysł z koszulkami.POPIERAM!
nie chce koszulek zwiazanych z csem, dotego jeszcze jakas reklama serva... taki maniak jeszcze nei jestem ;p jakosc wykonania takiej koszulki tez szalowa by nie byla wiec mi sie nie dziwcie, osobiscie wolalbym skladki co miesiac![]()
Ja jestem jak najbardziej za!
Otórz smigać smigac w koszulce TheGames byłoby miło pozatym jesli ma to pomoc w utrzymanuy serva to czemu nie - warto spróbować.
Fajnie by było zobaczyć np. na plecach TaczMajEs TheGames.pl Player![]()
Tak, popieram, jestem za, kupię...
A jak przyjdzie co do czego i koszulki już będą to kupą je może z dwie osoby...
Więc proponuję że każdy kto "jest za, popiera, kupi" napisał swoje dane i dokładne miejsce zamieszkania - Bo gdy nie kupi robimy wjazd na chatę.
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne
nie ma to sensu
bedzie jak zawsze kazdy chce
nosic sie mozie i bedzie fajnie
lecz by cos z tego bylo,to cena pewnie byla by chora
oprocz ceny koszulki,nadruku,jeszcze logistyka i czas
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
musimy się liczyć z tym że cena w najlepszym przypadku wyniesie z 30 zł powtarzam w najlepszym ale potem jaka duma wyjść z taką koszulką na dzielnice o.0
Ja tam bym se kupił taką koszulkę tylko jak bym zobaczyl najpierw jej zdjecie jak ona wyglada gdyby byla ladna za jakies 40 zl to spoko biore
Jestem całkowicie za, ponieważ sam bym chciał Was "reklamować"
Fajnie sie przyzanać, że gra sie na takim serwie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks