Forum Translations Powered by Powered by Google
Afrikaans Albanian Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 43

Temat: Nowy serwer Counter-Strike / mod TP,FFA,inny ?

Moderator Lama NetroMike is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Dobry pomysł Johny, ciekawie by się grało. Ja również jak moi poprzednicy proponuję to co Johny, Fanatyk oraz pomysł z serverem TP

Moderator Wieśniak Shocer is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0
    Mi się bardzo podobał mod UwC3 ciekawe połączenie wszystkich ras

Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl | IP WAR3FT - 193.33.176.39:27015
    Uproszczony adres IP serwera TeamPlay TP (zamiast IP) : s2.thegames.pl | IP TeamPlay TP - 83.1.164.180:27015
    Uproszczony adres IP serwera BF2 Battlefield 2 Rank Mod (zamiast IP) : s3.thegames.pl | IP BF2 - 94.75.238.80:27015

SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2

Profil TheGames.PL na Facebook

Junior Member Wieśniak FaNaTyK is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

DM + OHS jeszcze lepiej

Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl

SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA

Przelej kasę dla serwera przez DOTPAY

Znajdziesz Nas także na Facebook

Super Moderator Nabijacz Raca is on a distinguished road Avatar Raca
    Siła Reputacji
    1

Domyślnie

Dobry był by stary Hide n' Seek
    Ale to UWC też nie złe, tylko szkoda że jest podobne do WC3, tzn. inne ale na ten typ.

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
    Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne

Member Wieśniak Tablica is on a distinguished road Avatar Tablica
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Ja jestem za GG+DM - niezla rozgrzewka przed War3. Oczywiscie losowe respienie zalatwi sprawe spawn camperow.

Member Wieśniak Yo[s4] is on a distinguished road Avatar Yo[s4]
    Siła Reputacji
    0
    Mnie interesuje oczywiście poza war3 serwer Dedrum (wiem źle napisałem) interesuje DM ale taki na level broni dla nie wtajemniczonych po zabiciu np. 3 ludzi broń przeskakuje na wyższą.

Edited by Ynex : To się nazywa Gun Game (GG).
    Ostatnio edytowane przez Ynex ; 02-02-10 o 16:28

Super Moderator Straszak Avaj is on a distinguished road Avatar Avaj
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

a ja powiem tak... jeśli chcecie zeby bylo duzo ludzi to dobrze zrobiony TP + nonsteam gwarantuje maxymalne zapełnienie servera co najmniej 10h dziennie, ale to musi być dobrze zrobiony TP :P

ewentualnie proponowałbym pokemoda jak bylo dawniej bo tez sciągał ludzi ... Ynexiu nawet wymyślił jak poke może sie sam utrzymywać ale to już inna historia

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2

Moderator Wieśniak Mteuszk is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Ja bym był za GG DM albo GG OHS. Myśle, że dużo ludzi by grali bo gg to popularny mod.
    Ewentualnie Poke (już był i troche ludzi grało), albo taki co się flagi zdobywa i jest ciągły resp. (DOD chyba miał)

Member Wieśniak ~DaV is on a distinguished road Avatar ~DaV
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Cytat Napisał Avaj Zobacz post
    a ja powiem tak... jeśli chcecie zeby bylo duzo ludzi to dobrze zrobiony TP + nonsteam gwarantuje maxymalne zapełnienie servera co najmniej 10h dziennie, ale to musi być dobrze zrobiony TP :P
    Zgadzam się, taki serwer były dobry, ale tak jak pisze Avaj trzeba było by nim się zająć (anty rash, map cykl może itd).
    A co do innych propozycji to tak myśle czy właśnie nie lepiej zrobić zwykły serwer, bo takie np. jak to uwc3 to już jest coś podobnego, więc nie potrzebnie robić drugie. GG+DM też dobry pomysł, ale na sam DM albo DM+ONLY HS to było by ciężko zebrać ludzi, ponieważ aby ludzie grali to musi być on często przynajmniej w połowie zapełniony, a z tym może być problem.

Serwery Counter-Strike

Moderator Straszak Ynex is on a distinguished road Avatar Ynex
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Cytat Napisał ~DaV Zobacz post
    Zgadzam się, taki serwer były dobry, ale tak jak pisze Avaj trzeba było by nim się zająć (anty rash, map cykl może itd).
    A co do innych propozycji to tak myśle czy właśnie nie lepiej zrobić zwykły serwer, bo takie np. jak to uwc3 to już jest coś podobnego, więc nie potrzebnie robić drugie. GG+DM też dobry pomysł, ale na sam DM albo DM+ONLY HS to było by ciężko zebrać ludzi, ponieważ aby ludzie grali to musi być on często przynajmniej w połowie zapełniony, a z tym może być problem.
    Wiesz co? Napisałeś to jakby serverów TP nie było, rozumiem, że chodzi Ci o warcrafta, tylko to jest jakby kontynuacja, może i nie jest to odpoczynek po zamułce ale serverów TP jest od cholery i ciut. Thermalowi chodzi o coś w rodzaju odpoczynku po długim graniu na warcrafcie i według mnie nadaje się bardzo dobrze do tego JailBreak, Chowany, Ganiany, Deathrun czy coś podobnego do tego .

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)