Mi się bardzo podobał mod UwC3 ciekawe połączenie wszystkich ras
Dobry pomysł Johny, ciekawie by się grało. Ja również jak moi poprzednicy proponuję to co Johny, Fanatyk oraz pomysł z serverem TP
Mi się bardzo podobał mod UwC3 ciekawe połączenie wszystkich ras
Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl | IP WAR3FT - 193.33.176.39:27015
Uproszczony adres IP serwera TeamPlay TP (zamiast IP) : s2.thegames.pl | IP TeamPlay TP - 83.1.164.180:27015
Uproszczony adres IP serwera BF2 Battlefield 2 Rank Mod (zamiast IP) : s3.thegames.pl | IP BF2 - 94.75.238.80:27015
SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Profil TheGames.PL na Facebook
DM + OHSjeszcze lepiej
![]()
Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl
SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA
Przelej kasę dla serwera przez DOTPAY
Znajdziesz Nas także na Facebook
Dobry był by stary Hide n' Seek
Ale to UWC też nie złe, tylko szkoda że jest podobne do WC3, tzn. inne ale na ten typ.
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne
Ja jestem za GG+DM - niezla rozgrzewka przed War3. Oczywiscie losowe respienie zalatwi sprawe spawn camperow.
Mnie interesuje oczywiście poza war3 serwer Dedrum (wiem źle napisałem) interesuje DM ale taki na level broni dla nie wtajemniczonych po zabiciu np. 3 ludzi broń przeskakuje na wyższą.
Edited by Ynex : To się nazywa Gun Game (GG).
Ostatnio edytowane przez Ynex ; 02-02-10 o 16:28
a ja powiem tak... jeśli chcecie zeby bylo duzo ludzi to dobrze zrobiony TP + nonsteam gwarantuje maxymalne zapełnienie servera co najmniej 10h dziennie, ale to musi być dobrze zrobiony TP :P
ewentualnie proponowałbym pokemoda jak bylo dawniej bo tez sciągał ludzi ... Ynexiu nawet wymyślił jak poke może sie sam utrzymywać ale to już inna historia
Ja bym był za GG DM albo GG OHS. Myśle, że dużo ludzi by grali bo gg to popularny mod.
Ewentualnie Poke (już był i troche ludzi grało), albo taki co się flagi zdobywa i jest ciągły resp. (DOD chyba miał)
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Zgadzam się, taki serwer były dobry, ale tak jak pisze Avaj trzeba było by nim się zająć (anty rash, map cykl może itd).
A co do innych propozycji to tak myśle czy właśnie nie lepiej zrobić zwykły serwer, bo takie np. jak to uwc3 to już jest coś podobnego, więc nie potrzebnie robić drugie. GG+DM też dobry pomysł, ale na sam DM albo DM+ONLY HS to było by ciężko zebrać ludzi, ponieważ aby ludzie grali to musi być on często przynajmniej w połowie zapełniony, a z tym może być problem.
Serwery Counter-Strike
Wiesz co? Napisałeś to jakby serverów TP nie było, rozumiem, że chodzi Ci o warcrafta, tylko to jest jakby kontynuacja, może i nie jest to odpoczynek po zamułce ale serverów TP jest od cholery i ciut. Thermalowi chodzi o coś w rodzaju odpoczynku po długim graniu na warcrafcie i według mnie nadaje się bardzo dobrze do tego JailBreak, Chowany, Ganiany, Deathrun czy coś podobnego do tego.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks