Forum Translations Powered by Powered by Google
Afrikaans Albanian Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 21 do 30 z 43

Temat: Nowy serwer Counter-Strike / mod TP,FFA,inny ?

Super Moderator Straszak Avaj is on a distinguished road Avatar Avaj
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Cytat Napisał Ynex Zobacz post
    Wiesz co? Napisałeś to jakby serverów TP nie było, rozumiem, że chodzi Ci o warcrafta, tylko to jest jakby kontynuacja, może i nie jest to odpoczynek po zamułce ale serverów TP jest od cholery i ciut. Thermalowi chodzi o coś w rodzaju odpoczynku po długim graniu na warcrafcie i według mnie nadaje się bardzo dobrze do tego JailBreak, Chowany, Ganiany, Deathrun czy coś podobnego do tego .
    owszem TP jest duzo ale większość z nich jest mega lamerska i na pozostałych graja takie lamki ze nawet ja ich jade do 0 i mnie banują i od haxów wyzywaja ... wiec mialem na mysli porządne TP na poziomie zarówno przygotowania serwera jak i graczy ... a do relaksu jest wlasnie war3
    chociaz nei powiem bo dobry ostanito szukalem pokemoda i cos znalez nie moglem a co do JB, chowanego ganiangego i dr to przeciez te wszystkie mody byly jak macias hostowal jeszcze 2 serwer i co? zmienialismy je co tydzien bo nikt nie grał ... wiec po co robic powtórke z tego?

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
    Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne

Moderator Lama NetroMike is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Zgadzam się z Avajem, mody które hostował Macias upadały, jednak chyba z JM nie próbowaliśmy a dużo osób w to gra, jest to ciekawy modzik, jednak uważam że TP byłoby lepszym rozwiązaniem, bo przecież ile można grać na war modzie. Jak pisałem przedtem ciekawym i za pewne udanym serverem byłoby HS+GG jeżeli dobrze pamiętam, Johny jako pierwszy o tym wspominał.

Administrator KoX hulkster is on a distinguished road Avatar hulkster
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie

"mody które hostował Macias upadały"
    z prostej przyczyny
    gdybym ja co miesiac nie placil wszystkiego ze swojej kasy to jzu dawno nie bylo by serwera
    wplacali Axor,Raca,Johny,Ynex,Avaj,Fleszu (kolejnosc przypadkowa,sorry jezeli kogos nie wymienilem)

i nie umniejszajac nikomu,te wplaty to i tak kropla w morzu
    choc i tak lepiej niz nic
    akurat co H@'owania Maciasa nie mam nic
    rozumiem,bo mi tez czasem juz sie odechciewa,kiedy moc miesiac musze zebrac o jakas wplate
    bo mi nie starcza,a nie jestem tez milionerem by samemu wszystko utrzymywac

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2

Moderator Lama NetroMike is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

ja również nic nie mam do jego H@'owania, dobrze z pewnością prowadził server, chodziło mi oto, że te mody były małopopularne, przynajmniej wtedy co ja wróciłem na ten tydzień pół roku temu to co spoglądałem na ilość graczy to było 2/ileś tam. Nie wiem dokładnie jak było, ale chyba tylko nie chodziło o kasę, bo przecież jak by było np 20/20 to zawsze by się kasa znalazła :P
    Chodziło mi też o to, że server TP wręcz sam się utrzymuję, a + to że dobrze z pewnością będziemy go prowadzić to gwarantowane jest nawet 30/30.

Member Wieśniak Tenshi is on a distinguished road Avatar Tenshi
    Siła Reputacji
    0
    Cytat Napisał NetroMike Zobacz post
    Zgadzam się z Avajem, mody które hostował Macias upadały, jednak chyba z JM nie próbowaliśmy a dużo osób w to gra, jest to ciekawy modzik, jednak uważam że TP byłoby lepszym rozwiązaniem, bo przecież ile można grać na war modzie. Jak pisałem przedtem ciekawym i za pewne udanym serverem byłoby HS+GG jeżeli dobrze pamiętam, Johny jako pierwszy o tym wspominał.
    Jestem za modem gg, wielu tego szuka a w Polsce jeśli sie orientuje jest mało serwerów które stoją jeszcze pod tym modem.. Tylko.. czy hs? Sami wiecieie jaka na tym gra jest...

Moderator Wieśniak aX0rR is on a distinguished road Avatar aX0rR
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Cytat Napisał NetroMike Zobacz post
    Nie wiem dokładnie jak było, ale chyba tylko nie chodziło o kasę, bo przecież jak by było np 20/20 to zawsze by się kasa znalazła :P
    Chodziło mi też o to, że server TP wręcz sam się utrzymuję, a + to że dobrze z pewnością będziemy go prowadzić to gwarantowane jest nawet 30/30.
    Netro to co ty piszesz to teoria, praktyka jest jednak inna i jest duża rozbieżność pomiędzy nimi.Serwer War3FT jest był i pewnie będzie często pełny ale gdyby nie nasz wujek to serwer by padło mimo że dużo osób przewija się przez serwer i tak kasa się nie znalazła.Ilość osób grających na serwerze nie świadczy o tym że serwer będzie się utrzymywał może zmniejszyć koszty utrzymania serwera dzięki graczom którzy biorą udział w życiu serwera i go wspierają.

"serwer TP wręcz sam się utrzymuje "
    Jakbyś mógł to napisz z czego serwer TP ma czerpać kasę na utrzymanie :P ??

Serwery Counter-Strike

Junior Member Wieśniak Benny is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie

Witam a ja zaproponuje Super Hero Mod jest mało polskich serwerow z tym modem a jakby tak zrobic np. 50 lvl max duzo bohaterow i np 5lvl od poczatku zeby kazdy mial szanse to mysle ze ludzie by grali. Fakt faktem na poczatku trzeba by było troche go poreklamowac i napewno ludzie zaczeli by grac.

Siła Reputacji
    10

Domyślnie

po dyskusjach i waszych wypowiedziach
    ew mozna rozwazac Tp lub GG
    oczywiscie chcialbym przypomniec,ze pozostalo 6 dni zycia serwera
    za serwer,place co miesiac, do tego dochodzi hosting strony i domena
    nie mowiac o kosztach forum 300$ + 150$ + 90$ (kolejne 300$ w czerwcu,150+90 za 11 miesiecy)
    (nie mowiac o reklamie,czy w google czy w facebook,15-20 zl dziennie,kilka dni w mieciacu)
    wiec jakby ktos sie poczol,to bylo by milo

Siła Reputacji
    10

Domyślnie

Zapraszam ponownie do odświeżenia tematu

już mamy normalnie funkcjonującego War3FT

do zagospodarowania mamy jescze 2 serwery

21 slotów i
    18 slotów

w co byście chcieli pograć ? Mod / plugin serwera
    Ostatnio wyszedł mod Call of Duty - grał ktoś ?

Moderator Straszak Ynex is on a distinguished road Avatar Ynex
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Matek ze mną grał chyba, chodzi na takiej samej zasadzie co DM tylko inne ulepszenia są co runde m4 awp czy coś i jakieś zabójcze bonusy do tego (hity po 255)

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)