Bardzo ciekawy pomysł, ja nie mam nic przeciwko aby mnie nagrywano, tylko pozostaje kwestia tego kto ma nagrywać nas i obrobić film. Zna ktoś jakąś osobę która się na tym zna?
Niedawno przeglądałem Youtube.pl zauważyłem że jest mało filmików z modem Warcraft w ten sposób można ściągnąć a sądzę że jak umieścimy filmik na paru znanych stronach to może to przynieść dość duże korzyści . Nagranie nie powinno być trudne wystarczy trochę poobserwować Ynex-a, Thermal'a ,John'ego, Fleesz'a, Maj-ę, Netra, Bennego, Avaj'a, Qu!ck shot'a Taczmajes'a czy Racę. powinna się tym zająć osoba co się w tym kręci i potrafi robić tego typu rzeczy jak obróbka filmików na przykład w Vegas.
Ps. sory za błędy w nicku
Ostatnio edytowane przez Ynex ; 16-02-10 o 14:58 Powód: błędy w nickach
Bardzo ciekawy pomysł, ja nie mam nic przeciwko aby mnie nagrywano, tylko pozostaje kwestia tego kto ma nagrywać nas i obrobić film. Zna ktoś jakąś osobę która się na tym zna?
Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl | IP WAR3FT - 193.33.176.39:27015
Uproszczony adres IP serwera TeamPlay TP (zamiast IP) : s2.thegames.pl | IP TeamPlay TP - 83.1.164.180:27015
Uproszczony adres IP serwera BF2 Battlefield 2 Rank Mod (zamiast IP) : s3.thegames.pl | IP BF2 - 94.75.238.80:27015
SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Profil TheGames.PL na Facebook
Jaka świnia nawet mnie nie umiesciłco do pomysłu jest ciekawy nie powiem lecz trzeba znaleść osobe która to zrobi
napewno nie ja bo nie mam zielonego pojęcia o tym
Uproszczony adres IP serwera War3FT (zamiast IP) : s1.thegames.pl | IP WAR3FT - 193.33.176.39:27015
Uproszczony adres IP serwera TeamPlay TP (zamiast IP) : s2.thegames.pl | IP TeamPlay TP - 83.1.164.180:27015
Uproszczony adres IP serwera BF2 Battlefield 2 Rank Mod (zamiast IP) : s3.thegames.pl | IP BF2 - 94.75.238.80:27015
SKLEP TheGames.PL - Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Profil TheGames.PL na Facebook
No bardzo ciekawy pomysł
Każda rasa reklamowana przez 1 gracza np
Ynex - Undead i jego zakichana kosa i loty
Ja - Human i teleporty z kampami
Netro - Shoadow hunter ...
itd itp
ktoś kto się zna nagrywa demka a potem montuje najciekawsze akcje ...
tylko ze to BARDZO DUŻO pracy jest i trzeba się na tym DOBRZE znać :/
Ostatnio edytowane przez Ynex ; 17-02-10 o 11:39
Racja, niegłupi pomysł, tylko wykonanie ciężkie. Ja w WMM się kiedyś bawiłem. Jednak nie wiem jak dokładnie przekształcić plik .dem z CS'a na plik multimedialny .. Jednak mam znajomego co się tym zajmował, może On mi to wytłumaczy.
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne
Sory Shocker mój mistrzuWiem żę pomysł dobry bo mój
![]()
moge się popytać znajomych lecz nie sądze by ktoś wiedział jak
się to robi w razie "wó" dam znać i trzeba by było już zbierać demka
Pomysł i dobry.
Mam w brut demek cziterow cos sie dobierze ^^
SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks