Forum Translations Powered by Powered by Google
Afrikaans Albanian Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Temat: ŻÓL

Junior Member Pedex Sexuch is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0
    * Data otrzymania kicka\bana:7 luty 2010
    * Godzina: 14:30
    * Nick Admina wręczającego:Killer_Johny
    * Uzasadnienie kicka\bana:Wiesz Że cię nie lubię
    * Treść odwołania: JAja sobie robi czy ma coś z głową.Nie musisz mnie lubić, ja też za tobą nie przepadam ale zawsze coś do mnie masz

[BANNEO] Zostales zbanowany przez admina: Johny_Killer !
    [BANNEO] Czas: kompletnie
    [BANNEO] Zbanowany nick: Sexocholik
    [BANNEO] Powod: wiesz ze cie nie lu!
    [BANNEO] Mozesz odwolac sie na Google !
    [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN !
    [BANNEO] Twoje IP : 77.255.58.6

Super Moderator KoX FleeSzzUuu is on a distinguished road Avatar FleeSzzUuu
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie

co to za temat ma być w ogóle ??
    A jeśli to żul a nie "żól"

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2
    Serwery CS Mody BF2, War3FT, Forum Wielotematyczne

Moderator Lama NetroMike is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

co to w ogóle jest, ile ty masz lat? 10 ? bo tak mi się wydaje. Nie przypomina to ani skargi ani odwołania od bana, dostałeś bana za WH, sam Cię o nie podejrzewałem, te same odczucia mieli Johny jak i Ynex, ban zostanie.

Moderator Lama Johny_K MadaFaka is on a distinguished road Avatar Johny_K MadaFaka
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Nie mogłem wczoraj napisać bo forum mi nie działało... WuHa jest to nie ma wątpliwości aczkolwiek wiem że nie zawsze go używasz bo jak siedzę na spec to tu nic nie pokazujesz, a co innego jak gram...
    Sendspace.pl - Darmowy hosting plików
    6 albo 7 akcja jak jest kretem namierza Tablice i Quicka. To nie jego pierwsza taka akcja ale 2 demka mi sie źle zapisały no i niestety został tylko ten dowód. Po prostu umiesz mądrze grać ale z dopalaczami, poza tym powiedziałeś do mnie bardzo brzydko 2x za co już mogłeś wyrwać dłuuuuugiego bana.

SKLEP TheGames.PL -Wykupienie : Slota / XP na serwerze / ADMINA / Rang BF2 / Odznaczeń BF2

Siła Reputacji
    0
    NIC nie mam

Moderator Lama NetroMike is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Owszem masz, sam Cię obserwowałem. Na aim_pitols waliłeś mi takie skany jak byś miał 6,7,8,9 zmysł... Było to wrecz niemożliwe, wkońcu się wnerwiłem i wbiłem na speca, najpierw nie nagrywałem demka i niestety popełniłem błąd, używałeś WH, po pewnej akcji odpaliłem nagrywanie, było pare akcji ale po krótkim czasie wyłączyłeś, wiele osób Cię obserwowało i nie zmienią nic Twoje posty, masz/miałeś WH i tyle. Dopowiem, że do mnie również nie odpowiednio się odzywałeś, gdy wymusiłem od Ciebie przeprosiny a raczej " sorry" darowałem, bo widziałem, że dużo grasz, chociaż dawno powinienem Ci wstawić na tydzień bana. Jeżeli w jakiś cudowny sposób udowodnisz, że WH nie masz to osobiście wstawił bym Ci bana na 3tygodnie za obraze mnie,Johnego i paru graczy. Koniec imprezy, dziękuję dobranoc

Moderator Straszak macias is on a distinguished road Avatar macias
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie

Cytat Napisał Sexuch Zobacz post
    NIC nie mam
    tym zdaniem mnie przekonales. Mysle ze powinnismy dac unbana...
    macias | powylamywany

Siła Reputacji
    0
    Powiem tak. Gram z bratem(on jest obok mnie[NIE POWIEM NICKU BO BANA MU DACIE :///Możecie się zapytać DuMaMa bo on jest moim sąsiadem] gościa widziałem). Może to jest oszustwo tylko gdzie to jest napisane. Jeszcze jedna sprawa, mam 15 lat

Super Moderator Nabijacz Raca is on a distinguished road Avatar Raca
    Siła Reputacji
    1

Domyślnie

To ile masz lat najmniej nas obchodzi.
    Demko jest, inni admini potwierdzają co widzieli i jak myślisz komu zaufamy? Bezmyślnemu cziterowi, czy adminom z którymi gadamy praktycznie codziennie?

PLEASE .. think before you post.

Yippee-ki-yay fucking cheater!

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Zasady postowania