Przez cały dzień z Tobą grałem, często byłem humanem i nawet z najlepszych kamp (takich których by Ynex od razu nie znalazł) strzelałeś do mnie jak byś mnie widział normalnie.... Prosze cie jak mogłem Ci nagrać demko skoro za każdym razem jak wchodziłem na spec to albo wychodziłeś z serwera albo wchodziłeś na spekta do mnie. Nawet jak byliśmy na mapach mało popularnych to wychodziłeś praktychnie z celownikiem na mojej głowie. Ani razu nie przeszedłeś koło mnie nie zabijając mnie. To po prostu było nie możliwe, już mnie to tak denerwowałem że nie wytrzymałem. Szczerze nie wiem jak Ty to robiłeś bo wh raczej nie miałeś ale mało jest jeszcze wspomagaczy? Podtrzymuje moją opinie i mimo to że nie mam dowodów to wiem co widziałem.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem
Ale z tym spectem to nazmyślałeś aż się zakurzyło
ja na specta w ciągu tamtego dnia praktycznie raz wszedłem na 15 min i siedziałem z 3-4h na serwerze. W takim czasie to demek byś nagrał z 10.
) to bym wolał poczekać chwile i złapać zioma na gorącym uczynku, chyba to było by bardziej racionalne niż rzucanie banami jak pigułami w podstawówce :>
Bo tak to wygląda jakbyś użalał się że tylko Ciebie zabijałem, a dokładnie o to tymi słowami cytat: "Człowieku Ty patrzyłeś tylko za te skrzynie za którymi ja byłem..."Każdy widzi to z innej perspektywy... a poza tym sam sobie zaprzeczasz.W pierwszym swoim poście piszesz że mam jakieś radary czy coś i mówisz że na wh nie wyglądam, natomiast w drugim posądzasz o wh, kiedy ja niemiałem niczego z wyzej wymienionych rzeczy, haxów . Johnie (jeśli mogę tak do Ciebie mówić) spróbuj spojrzeć na tą sprawę obiektywnie, zobacz jakie Ty błędy popełniłeś i dopiero zajmij się moimi. Nadal proszę o unbana .

Bookmarks