Nemezis Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Witam dostałem bana za reklamę servera a miałem jakiegos binda w configu wieć wyczysciłem config i weszłem od nowa ob mam zmienne ip i dostałem bana "ban jeszcze trwa" coś takiego więc proszę o unbana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 jesli dostałeś bana za reklamę to usuwasz ją z configu i - piszesz na forum odwołanie z linijką ze reklama została usunięta albo - odczekujesz czas bana. teraz musisz napisać odwołanie według wzoru. (W tym temacie!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Wiedz że jak się dostanie bana to albo się go odczekuje (jeśli jest na określony czas ) albo się pisze odwołanie, a nie zmienia IP i dalej gra. P.S. i tak jak Fleszu powiedział napisz odwołanie według wzoru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts