TzB Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Tytuł Tematu: Ban za respawn? Data otrzymania kicka\bana: 04.10.2009 Godzina: okolo 18 10 Nick Admina wręczającego: 2 pr0 4 u Uzasadnienie kicka\bana: respawnTreść odwołania: ... dostalem bana na 1 h przeczekam ja tylko chce wiedzec czy bana mozna wlepic za respawn ? odradzlem sie duzo razy (nigdzie sie nie doczytalem zasady ze nie moza tylko 1 raz na runde Dowód uzasadniający odwołanie: nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Bo jako takiego bana za odradzanie się nie było... Lecz po kilku incydentach został wprowadzony nowy punkt do regulaminu serwera... Już wczoraj na serwerze pisałem a nawet upominałem kilku ciągle odradzających się graczy aby zapoznać się ze zmianami w regulaminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzB Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 wyjechalem na weekend nie wazne gdzie to nie wiedzalem thx za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts