TzB Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Tytuł Tematu: sam nie wiem jak to nazwac Data otrzymania kicka\bana: 12:10:2009 Godzina: 16:05 Nick Admina wręczającego: PLAYER Uzasadnienie kicka\bana: ban za przeklinanie zgadzam sie ale nie o to mi chodzi Treść odwołania: Admin mojm zdaniem dal dupy ze fest mnie zbanowal za przeklinanie no dobra z tym sie zgodze koles speed chyba 3 rundy zapiepszal z granatami na mapie 35 hp ? co to ma byc (zajebista gra ) Dowód uzasadniający odwołanie: Nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 bluzniles? to dostales bana za bluzgi i to nie byle jakie ciesz sie ze tylko 1h... mysle ze masz jakis kontakt z adminami to radzilbym na przyszlosc ich zawolac ;i Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzB Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 z tym sie zgodze ja sie pogodzilem dostalem bana za bluzgi trudno chodzi mi o kolesa co zucal granaty na 35 hp admin my nic nie dal czy to jest sprawiedliwe ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Uważaj żebyś Ty czasem nie dał dupy... Mówisz że się pogodziłeś z banem więc nie rozumiem po co stworzyłeś to odwołanie. I taka generalna uwaga - panuj nad słownictwem bo się źle skończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 z tym sie zgodze ja sie pogodzilem dostalem bana za bluzgi trudno chodzi mi o kolesa co zucal granaty na 35 hp admin my nic nie dal czy to jest sprawiedliwe ?? ty dostales bana na 1h, a on za granaty 4h... ;i Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzB Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 nie no sorry ja wiem juz nie przeklnam " tylko jak sa noby to samo sie wyrywa sorka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts