Raca Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Pozdro Dżony Piliście kiedyś Jacka Walkera?
Fr@gomenI Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Co to za płyta ? Haha, Ja niestety nie piłem
paczek Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 "Molesta to klasyk?! ty chyba glupi jestes przecierz molesta sluchal Peji!. Co ty wiesz o polskim hh taczu."
Rebel Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Małysz nie nabijaj sobie postów ^^ Co do peji, to moim zdaniem jego piosenki są z przekazem ale bez sensu, bo śpiewa o rzeczach nie istotnych, a Molesta przekazuje wszystko swoim fanom
C1. Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Peja spiewa piosenki, rozumiem. Dalej, Peja SPIEWA o rzeczach nieistotnych, rozumiem. Nie jestem fanem Peji ale prosze Cie, nie wypowiadaj sie juz na temat rapu jesli nie masz kompletnie o nim pojecia. Pozdrawiam.
Raca Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Ok, tyle że kolesia w ogóle nie rozumiem jakś "rapuje". Nie wiem, może ma kilka ubytków albo wadę wymowy .. może dlatego, że jest z Poznania .. nie wiem
C1. Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ja napisalem to do uzytkownika "Rebel" mordeczko, nie do Ciebie
Raca Posted February 27, 2011 Author Report Posted February 27, 2011 Wiem, tylko mówię co ja o tym napinaczu myślę
Recommended Posts