Borys Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Witam. Zacząłem grać na servie jakiś miesiąc temu, wbiłem prawie wszystkie odznaki i jestem w top 15. Wczoraj gdy wszedłem na serv żeby pograć 3 graczy mówiło mi że grałem na czitach 2 dni temu to jest 24.II i rzeczywiście patrzę na banliste a tu ban od admina Maj-a za wh/aima. Ktoś się podszył czego doświadczył już nie jeden gracz a z racji tego że nie jestem użytkownikiem steam nie wiem czy jest jakakolwiek szansa uzyskania ub. Dane wzięte z banlisty: Gracz: Borys Adres IP: 95.160.91.167 Zbanowany 24-02-2011 - 21:02 Powód: Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL Zbanowany przez admina: Maj-a (Maja) Edited February 26, 2011 by Borys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 odwołanie jest napisane według wzoru popraw je edytujac pierwszy post, masz zmienne IP czy stałe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 ip mam zmienne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Nie masz żadnych screenów robionych? Podaj swoje IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 83.6.75.210 moje aktualne ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Fakt gram z Borysem juz troche i to ja zglosilem ze sie podszywa i ma aim wiec prosze o ub dla gracza (prawdziwego) mam nadzieje że takie sytułacje jak podszywka sie niewydarzą co do gracza Borys Edited February 27, 2011 by barys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Macie problemy... Kup sobie steama i po sprawie. Kwestia max 20zł(nie wiem ile dokladnie teraz key kosztuje ) a będzie Ci on służył wiele wiele lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 key 10 zł więc to nie majątek a z allegro już nawet 5 latki korzystają. mając STEAM jesteś od razu inaczej postrzegany jako gracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Podpisuje się pod postem Johny_Killera, bo to On mnie zmusił do kupna steama i jestem bardzo zadowolony. I wtedy nie ma opcji na pomyłkę, bo zawszę znajdzie się ktoś, kto pamięta czy miałeś steama czy też nie, a gdy zobaczy Twój nick bez steama na pewno zawiadomi. Tylko, że za pewne jesteś przyzwyczajony do non steama, który jest troszkę uproszczony od steama, z uwagi na to, że steam to jest orginalna gra [wiadomo].Ja osobiście chociaż kupiłem steama, grałem jeszcze 2 dni na non, bo nie mogłem się przyzwyczaić do orginalnej wersji Polecam Ci steama :up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Mam już steama. Mogę teraz prosić o ub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Nie wiem dla czego nikt nic nie odpisał. Chwilke mnie nie było na forum a tu temat stygnie od 3 dni... oczywiście ub Ci się należy jeżeli już go nie dostałeś. ~zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts