Przedstawiciel Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Tytuł Tematu: Odwołanie BANA Data otrzymania bana: 13:10:1993 Godzina: ok.17:40 Nick Admina wręczającego: Shocer Uzasadnienie bana: "Na tym serwie nie uzywamy dopalaczy PA." Treść odwołania: ... NICK: H@S@NINIO Administratorzy mam 2 kopmutery(komputer i laptopa) na ktorych jest Non-steam. Niesty mam rowniez brata... Twierdzi on ze dostal bana bo strzelil heda jak bylem afk... W consoli pisze ze uzywa dopalaczy... jest to klamstwo gdyz wielokrotnie sprawdzam jego komputer i anie razu nie znalazlem zanych dopalaczy... Pierwszy raz mu sie zdazylo ze na nowym serwie dostal bana... Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Przykro mi ale... Odwołanie pisze się do trzech dni po otrzymaniu bana a nie 16 lat po ;p Data otrzymania bana: 13:10:1993 heheheh - popraw sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Przyjacielu Drogi powiem krótko. To nie było raz tylko kilka razy pod rząd Tak więc to nie byl Fart ani skill.Bo na początku lamiłeś a potem takie mega olsnienie Info od boga i mega skill hmm?.Piszesz ze sprawdzaleś komputer wielokrotnie,Przyjacielu twoje slowo nam za dużo nie mówi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Sam uczestniczyłem w takiej akcji na kabulu... Miałem humana i z kosą przy bs'ie kampiłem nagle wychylasz się troszkę zza ściany ładujesz hs'a i wracasz się. Innych akcji nie chce mi się opisywać, sam patrzałem na twoją grę i napisałem do Shocera bo coś mi się nie podobało. Wg mnie ban słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzB Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 rozwalila mnie troszke data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts