barys Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Siema. Mam dla was demko z graczami ktorzy podpowiadali w trakcie gry jak byli <DEAD> , grać się niedało głównie Piegu$ i inne małolaty wrzucam plik rar wiec admin powinien zobaczyc to demko dla jasności Link do pobrania DEMKA http://www.speedyshare.com/files/27181416/ban_podpowiadanie.rar Mam nadzieje że gracze zostaną odpowiednio ukarani PS. $hindlera to niedotyczy !!! gdyz był wnerwiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Chciałbym sie zgodzić z Barysiem od 2 dni jak wchodze na serwer to piegu$ cały czas podpowiada chcialbym zeby bylo cos z tym zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Zgadzam się całkowicie z tym, że dla osób którzy podpowiadają powinien być ban, ale jeżeli za to miał by być ban, to za wyśmiewanie/komentowanie/ogólne odzywanie się nie potrzebne na DEAD również. Jestem za banem dla graczy no fear, ale poczekamy na więcej wypowiedzi adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Piegu$ bana dostał. Dostał na 2 dni. Xeroo nie ma na banliście ale jak go zobaczę w grze to też wyrwie bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Wielkie dzięki , mam nadzieje ze sytuacja na servie zmieni się Warto zobaczyć/usłyszeć [video=youtube;jotiWo6QM8o] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Sytuacja na serverze to się chyba nigdy nie zmieni Odejdą jedni cheaterzy przyjdą nowi. Odejdą dobrzy gracze/admini przyjdą nowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Dokładnie koszmar... Nie da się zapanować nad wszystkimi ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Ale da się wyłapać co nie których Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErEk Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ale da się wyłapać co nie których To wyłapcie machina bo już z nim kurwa dochodzę do szewskiej pasji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Skoro już winowajcy zostali ukarani to zamykam temat bo się nie potrzebny spam robi w dodatku nie na temat. P.S. ErEk nie pisz w kilku tematach tego samego, a za takie słownictwo sam możesz zostać zbanowany:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts