Tanczacy z Noobami Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 (edited) Data otrzymania kicka\bana: 04.03.2011 Godzina: 15:35 Nick Admina wręczającego: Mariusz_Dominator_Pudzianowski Nick Gracza zbanowanego: Tanczacy z Noobami Uzasadnienie kicka\bana: Przyczyna: 'Screeny na Forum ! - Serwery CS TheGames.PL' Treść odwołania: Proszę o odbanowanie, przesyłam screeny. Chciałbym też zgłosić, że jak wszedłem na serwa to dostawałem kicki o dziwnej treści: "siema machin". Podobno serwer się psuje. \ Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) Konsola: [AMXX] ADMIN: Mariusz_Dominator_Pudzianowski zrobil Ci screena! [AMXX] Data: 04/03/2011 - 15:35:10 | Serwer: TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl ! [AMXX] Nick: Tanczacy z Noobami | IP: 77.255.89.93 SteamID: STEAM_ID_LAN | Kraj: Poland Zlopu$* killed Roki with ak47 [AMXX] Jesli uwazasz, ze to pomylka wejdz na: Forum.TheGames.PL ! [AMXX] ADMIN: Mariusz_Dominator_Pudzianowski zrobil Ci screena! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Screeny na Forum ! - Serwery CS TheGames.PL' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '77.255.89.93' [AMXBANS] ================================ Screeny: Edited March 4, 2011 by Tanczacy z Noobami zapomnialej jednego screena
Raca Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Poprosiłbym o screeny 5 i 3 w oryginalnych rozmiarach.
Tanczacy z Noobami Posted March 4, 2011 Author Report Posted March 4, 2011 To znaczy? Nic nie zmieniałem, rozdzielczość w CS mam na 640x480 jeśli o to chodzi. Proszę o UNBANA.
Raca Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Niby wszystko ładnie, pięknie i jesteś czysty. Jednak nie podoba mi się to dziwne "coś", na tych ss'ach, przy śladach wybuchu HE.
Tanczacy z Noobami Posted March 4, 2011 Author Report Posted March 4, 2011 Przecież jak granat wybuchnie to zawsze jest taka czarna plama (przynajmniej u mnie )
Raca Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Czytaj mój poprzedni post do momentu, aż go zrozumiesz.
Mow mi SZOPIE Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Tutaj juz tak jest, ze kazdy lepszy gracz na wstepie dostaje bana z ss'ami ^^ Po mojemu czysty jest
Grz3s!3k Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 fajnie że masz swoje zdanie na ten temat, ale jak będziesz następnym razem jęczał że ktoś ma cheaty to admin Ci powie ze koleś jest po prostu dobry i nic nie ma... chyba od tego jesteśmy tutaj żeby sprawdzać i pilnować poza tym w odwołaniach wypowiadają się tylko admini, gracze tylko i wyłącznie gdy mają do wniesienia jakieś demko albo ss
Grz3s!3k Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 a Ty to nie wiem:p co do ss to to czarne za śladem granata jest normalnie na mapce więc chyba czyste ale niech sie Pudzian wypowie
jaroszeq Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 ss czyste nie ma zadnych przerobek na mapie to jest sam sprawdzilem
Rebel Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Grzechu, Raca chyba miał na myśli ściane, za wybuchem He, faktycznie troche podejrzane.
Tanczacy z Noobami Posted March 4, 2011 Author Report Posted March 4, 2011 (edited) Tak to wygląda bez he (puściłem pustą mapkę, żeby zobaczyć jak to wygląda): Edited March 4, 2011 by Tanczacy z Noobami jeden screen sie zgubil
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 (edited) No niby te ss'y czyste ale... miej sie na baczności bo oko Pudziana bedzie Cie obserwowało. UB. zamykam chyba ze ktos sie z tym nie zgadza ;D Edited March 5, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian
Recommended Posts