Sowa_PL Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 ludzie ogarnijcie się na serwie na aimie i wh jada a Adma ani 1 weźcie coś z tym zróbcie bo się grac nie da plis jak najszybciej dajcie Adma komuś kto gra często na tym serwie czy coś Tr!ck i reszta graczy :mad::mad::mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Na pewno jakiś admin znajdzie się na steam , jeżeli jednak się żaden nie znajdzie , to zrób jakieś demo czy coś , a na pewno zostanie zbanowany . Admini też mają życie oprócz CS'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 ja nie wiem jak Wy to robicie że ciągle macie czas na granie, chyba że to się tak dzieje że się jako zwykły gracz i ma się czas na grę 24 godziny na dobę a później się dostaje admina i nie ma czasu wejść nawet na 5min nie wiem czy każdemu trzeba to powtarzać że admini mają swoje życie niekoniecznie ściśle związane z CS i ktokolwiek nie zostanie adminem nie będzie w stanie grać bez przerwy, więc jeśli jest czit to wystarczy napisać na steam i ktoś zawsze wejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts