Naplet SZatanA Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 no to tak : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : HULK [AMXBANS] Przyczyna : ' kt ry to juz raz ?? ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 94.181.110.155 ' [AMXBANS] ======================================= zawsze co jakis nowy adm wbije to wlepia mi bana za nick ogarnijcie sie admini co mam zlego w tym niku ?!! jeszcze tego admina "hulk" nie widzialem, jak nie masz co robic to siadaj na spekta i patrz czy ktos gra na czitach a nie czepiasz sie mojego nicka. Jakos dla stalych adminow moj nick nie przeszkadza tylko dla tych co sie nudzi nie maja czego sie czepiac. prosze o szybki ub ps. ktory sie pisze przez "ó" jak bys nie wiedzial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nie ma żadnego takiego: bana, nicku admina ani reasonu. Spróbuj zmienić IP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 nie mam bana xd pewnie jakis bug sry za niepotrzebnego posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 No widzisz tak strasznie się uniosłeś a to widać czytać nie umiesz... Zbanowany nick : HULK a nie nick admina następnym razem proponuje trochę grzeczniej tym bardziej jeśli nie masz podstaw do wyżywania się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 to blad jest probuj sie polaczyc do skutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts