Naplet SZatanA Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 no to tak : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : HULK [AMXBANS] Przyczyna : ' kt ry to juz raz ?? ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 94.181.110.155 ' [AMXBANS] ======================================= zawsze co jakis nowy adm wbije to wlepia mi bana za nick ogarnijcie sie admini co mam zlego w tym niku ?!! jeszcze tego admina "hulk" nie widzialem, jak nie masz co robic to siadaj na spekta i patrz czy ktos gra na czitach a nie czepiasz sie mojego nicka. Jakos dla stalych adminow moj nick nie przeszkadza tylko dla tych co sie nudzi nie maja czego sie czepiac. prosze o szybki ub ps. ktory sie pisze przez "ó" jak bys nie wiedzial
Raca Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Nie ma żadnego takiego: bana, nicku admina ani reasonu. Spróbuj zmienić IP.
Naplet SZatanA Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 nie mam bana xd pewnie jakis bug sry za niepotrzebnego posta
Grz3s!3k Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 No widzisz tak strasznie się uniosłeś a to widać czytać nie umiesz... Zbanowany nick : HULK a nie nick admina następnym razem proponuje trochę grzeczniej tym bardziej jeśli nie masz podstaw do wyżywania się
paczek Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 to blad jest probuj sie polaczyc do skutku.
Recommended Posts