noobzor Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Hi. Nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj. Ze 2 miesiace temu gralem sobie na tym serwie pod nickiem noobzor. Mialem 21 odznak i jakies 6000-7000 zabic. Nie dawno wszedlem sobie na serwa z tym samym nickiem ale odznak juz nie bylo. No wiec moje pytanie: da sie je jakos odzyskac ? Jesli chodzi o screena tych odznak to nie mam takiego, ktory by pokazal jakie mialem, zostaly mi tylko screeny zrobione przez admina w podejrzeniu o haxy (sa troche stare dlatego mam 17 odznak); http://img856.imageshack.us/g/csmax0000t.png/ Daloby rade odzyskac te odznaki ? I w razie czego je na inny nick wrzucic? Z gory dzieki. Pudzian: przeniosłem post. Edited March 11, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 No ja cię kojarzę. Musisz poczekać na H@ aż się wypowie na ten temat ale raczej odda ci te odznaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Skoro oddał takiej Glori Wiktori (spodobało mi się to, Raca ), to raczej Tobie też . Ja też Cię dobrze kojarze i wiem, że na pewno miałeś 20+odznak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 a Wy jestescie pedaly i tyle a ten glowny prowodyr (czyt. Taca) grabi sobie powoli u Pudziana Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobzor Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 A h@ wchodzi czasem na stronke? Nie chce byc niemily ale dlugo mam jeszcze czekac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Wchodzi. Bądz cierpliwy dostaniesz odznaki. Musisz jednak trafic na admina ktory Ci je "odda" (tj. Race, Flesza lub Permala). Koniec spamu prosz. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Dostaniesz odznaki jak tylko Cię zobaczę na serwerze. Napisz mi na PW jakie chcesz te odznaki. Zamykam temat. Edited March 12, 2011 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts