Jump to content
TheGames.PL More than games

H@S@SINIO or Przedstawiciel C-Walk

Recommended Posts

Mam 2 komputry a internet dziele przez router, i gdy jeden dostanie bana to 2 kompy leca :/. Nie wiem... moze H@S@SINIO mial na kompie czita czy cos... ja osobiscie szukalem i nic nie znalazlem moze schowal. Pogral bym na Tym serwie bo jest nawet niezly. Ale tez mialem taka sytuacje ze zabilem 2 gosci i napisane bylo ze mam bana. Nie wiedzialem ze nie mozna wiecej niz 2na runde zabijac...(z tego tak wynika) prosze o odbanowanie

Podaje dwa nicki gdyz nie wiem na ktorym jest ban :/

Tytuł Tematu: Odwołanie Bana

Data otrzymania kicka\bana: 10:13:2009

Godzina: 15:00 nie pamietam

Nick Admina wręczającego: Shocer

Uzasadnienie kicka\bana: na tym serwerze nie uzywamy dopalaczy PA

Treść odwołania: ...

Prosze o odbanowanie... o jest naprawde fajny serw i chcial bym na nim pograc troszke... taka akcja sie wiecej nie potorzy...

masz 2 kompy? no to kara i tak sie nalezy, zrozumialbym jesli dzielilbys neta przez router jak ja kiedys miedzy pare osob poza soba wtedy moznaby to wziasc pod uwage ale powiedziales ze internmet dzielisz tylko miedzy swoimi kompami wiec nei widze zadnej podstawy zeby zdjac bana ;i

Przyjacielu Powiem krótko.Wcześniej mówiłeś ze sprawdzałeś kompa i nie było zadnych czitów a teraz wyskakujesz z tekstem ze moze gdzies schował...I to nie było 2 razy tylko Kilka Takich akcji które wskazywały ze masz aima...Sprawdzając graczy odrazu nie rzucam bana lecz obserwuje...

hmm albo jestem ślepy albo odwołanie od bana NIE JEST napisane według wzoru, poza tym bajeczki w stylu mój brat/kuzyn są znane i niestety często nadużywane przez graczy a czy naprawdę masz brata to nie wiadomo na 100%. Znam szhokiego i wiem że za darmo by ci bana nie wjebał.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...