piana Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Czy może mi ktoś przybliżyć znaczenia słowa podszywka? Chodzi mi ogólnie o bana perm dla gracza kaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piana Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 oczywiście będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi zarówno na ten post jak i ten odnośnie mojego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Proszę Podszywka : Założmy gracz o nicku KKKK jest dobrym graczem, ma dużo odznak etc.. ma STEAMA I wejdzie koleś sobie o nicku KKKK ale na non steamie, żeby sobie pograć na tym nicku - to jest podszywka. To jest proste znaczenie podszywki Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Podszywka to gracz ktory wiciela sie w nick innego gracza i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Odpowiedź już padła ~zamykam ~przenoszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts