Forza Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 siedze sobie na spectcie poszedlem do kibla wracam patrze dostalem bana. mysle a moze za pingi. wbijam na banliste patrze a tu ban za czity. Jak siedzac na spectcie moglem miec wh albo aima? zapewniam ze nic nie mam. A widze ze ten admin zamiast kogo innego zbanowal mnie a nastepnie zbanowal dopiero tego co trzeba o nicku GoldenVega moze i przez przypadek ale przez niego narazie nie moge grac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 przykro mi to nie pomyłka. miałeś już wcześniej bana za nieuczciwą grę. A ten powód kliknąłem przez przypadek, jeśli chcesz mogę zmienić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forza Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 tylko ze wtedy tez dostalem bana przez przypadek w tamtym roku chyba tylko ze zmienilem neta teraz gralem doscy dlugo;/ tylko nie wiedzialem ze mozna sie odwolywac a teraz malysz mi powiedzial ze moge to dlatego napisalem wiec nadal bym prosil o zrozumienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 możesz się odwołać od tego co dostałeś dziś, ale to i tak raczej nic nie zmieni bo nadal masz aktywnego poprzedniego którego nie próbowałeś wyjaśnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts