konfrontacja sw. warzyw Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Ja przepraszam za wyrażenie ale gówno mnie czasem obchodzi, że nasza bf-ka 2 to 4Fun. Są pewne granice przyzwoitości. Jak ktoś sobie kampi, ok spoko. Ale jak ktoś kampi na respie albo kampi w wentylacji takiej mapy jak rats_1337 no to już jest dla mnie chamstwo i naruszenie pewnych zasad. Chciałbym aby admini mieli możliwość banowania graczy kampiących w taki sposób na co najmniej 1 godzinę. Z góry dzięki. Ksw
theQ~ Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 ksw,tacy gracze są banowani,wtedy,kiedy zostaną nakryci na tym,my staramy się robić wszystko,żeby na servie panował porządek,musisz uszanować to,że nie wszystko jesteśmy w stanie wychwycić,pzdr.
Rebel Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Tak jak napisał theQ, jeżeli jesteś na serverze, a nie ma admina aktywnego to kręć demko, a następnie wstaw je na forum, a na pewno któryś z Nas coś z Nim zrobi [ w zależności co tam będzie, czy np : podowiadanie, kampienie, hacki? etc...]
Recommended Posts