konfrontacja sw. warzyw Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ja przepraszam za wyrażenie ale gówno mnie czasem obchodzi, że nasza bf-ka 2 to 4Fun. Są pewne granice przyzwoitości. Jak ktoś sobie kampi, ok spoko. Ale jak ktoś kampi na respie albo kampi w wentylacji takiej mapy jak rats_1337 no to już jest dla mnie chamstwo i naruszenie pewnych zasad. Chciałbym aby admini mieli możliwość banowania graczy kampiących w taki sposób na co najmniej 1 godzinę. Z góry dzięki. Ksw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ksw,tacy gracze są banowani,wtedy,kiedy zostaną nakryci na tym,my staramy się robić wszystko,żeby na servie panował porządek,musisz uszanować to,że nie wszystko jesteśmy w stanie wychwycić,pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Tak jak napisał theQ, jeżeli jesteś na serverze, a nie ma admina aktywnego to kręć demko, a następnie wstaw je na forum, a na pewno któryś z Nas coś z Nim zrobi [ w zależności co tam będzie, czy np : podowiadanie, kampienie, hacki? etc...] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts