Jump to content
TheGames.PL More than games

Ban Yapko

Yapko
 Share

Recommended Posts

Data otrzymania kicka\bana: 20:03:2011

Godzina: 18:03

Nick Admina wręczającego: Zdejm ten Fartuch ! (FleeSzzUuu)

Nick Gracza zbanowanego Yapko

Uzasadnienie kicka\bana: Yapko ma Steam

Treść odwołania: Problem w tym, że ja steama nie mam, grałem na tym nicku od ponad miesiąca na NS (zawsze!) i nagle dostałem bana, bo ponoć mam steam. Prawie zawsze IP 217.96.66.142, czasami grałem w szkole. Najprawdopodobniej ktoś ze steamem wchodził na MÓJ nick, a ja teraz ponoszę tego konsekwencje.

Dowód uzasadniający odwołanie: Niestety nie mam :/ Nigdy przedtem nie byłem banowany, więc żadnych screenow nie posiadam.

Edited by Yapko

W piątek? Grałem chwile koło godziny 17, jeżeli to było o innej godzinie to nie byłem ja. Pamiętasz może czy nie było gracza Readln;? Bo to mój kolega z klasy :) Jeżeli tak to na pewno nie steam. Jeżeli wczoraj to nie jestem w stanie powiedzieć, bo byłem na serwerze 2-3 razy w różnych godzinach.

Nie pamiętam, może i kabul. Wiem, że strasznie na niej lamiłem, bo ciągle z awp biegałem, potem była militia i szedłem elegancko. Użalałem się również nad odznaką z shota (expertem). Mało killi mi brakowało :P No niestety, okazało się, że zapomniałem o 4killach i HSie :P

Edited by Yapko

Witam Użytkowników forum.

Piszę w sprawie Bana Yapka.

Zapewniam na 100% ,że nie było podszywki ,gdyż Yapko nie ma steam'a ,a nikogo nigdy o takim nicku nie było na serwie. Jestem jego kumplem z klasy ,więc jestem pewny tego co mówie. Proszę o odwołanie bana Yapkowi.

Szkoda tylko, że do tej pory wszyscy mówią o steamie, ale nikt jeszcze nie raczył zrobić screena. Może was masowo pamięć zawodzi? Jak już chcecie mi wlepić bana to przynajmniej UDOWODNIJCIE, że na niego zasłużyłem i udowodnijcie, że to tamten typek, a nie ja jako pierwszy grał na tym nicku. Dodatkowo grałem na tym nicku ponad miesiąc zawsze NS, a nagle się okazuje, że grał ktoś ze steamem, HALO?!

Nie o to chodzi, tylko grałem przez tyle czasu na nicku Yapko na NS, a nagle dostałem bana, bo ponoć Yapko ma steama, co jest chuja prawda, dlatego chcę zobaczyć czy rzeczywiście ktoś ze steamem gra na tym nicku i proszę o screena, bo ja "ja pamiętam" "ja widziałem" to dla mnie kiepske uzasadnienie, a serwer był fajny - do czasu...