Yapko Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Data otrzymania kicka\bana: 20:03:2011 Godzina: 18:03 Nick Admina wręczającego: Zdejm ten Fartuch ! (FleeSzzUuu) Nick Gracza zbanowanego Yapko Uzasadnienie kicka\bana: Yapko ma Steam Treść odwołania: Problem w tym, że ja steama nie mam, grałem na tym nicku od ponad miesiąca na NS (zawsze!) i nagle dostałem bana, bo ponoć mam steam. Prawie zawsze IP 217.96.66.142, czasami grałem w szkole. Najprawdopodobniej ktoś ze steamem wchodził na MÓJ nick, a ja teraz ponoszę tego konsekwencje. Dowód uzasadniający odwołanie: Niestety nie mam :/ Nigdy przedtem nie byłem banowany, więc żadnych screenow nie posiadam. Edited March 20, 2011 by Yapko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Napisz podanie według wzoru ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 wczoraj może 2 dni temu. jestem na serwerze wchodzi Yapko większość stałych bywalców serwera " siema yapko" "cześć yapko" po czym odpowiedź "siema" "cześć" pamiętam dobrze, że był steam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 W piątek? Grałem chwile koło godziny 17, jeżeli to było o innej godzinie to nie byłem ja. Pamiętasz może czy nie było gracza Readln;? Bo to mój kolega z klasy Jeżeli tak to na pewno nie steam. Jeżeli wczoraj to nie jestem w stanie powiedzieć, bo byłem na serwerze 2-3 razy w różnych godzinach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 W piątek? Grałem chwile koło godziny 17, jeżeli to było o innej godzinie to nie byłem ja. Pamiętasz może czy nie było gracza Readln;? Bo to mój kolega z klasy Jeżeli tak to na pewno nie steam. jaka to była mapa ? nei pamietam czy byl readlin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Druga mapa to z pewnością militia, a pierwszej nie pamiętam, trzeciej nie grałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 kabul może ? trzeciej też nie grałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Nie pamiętam, może i kabul. Wiem, że strasznie na niej lamiłem, bo ciągle z awp biegałem, potem była militia i szedłem elegancko. Użalałem się również nad odznaką z shota (expertem). Mało killi mi brakowało No niestety, okazało się, że zapomniałem o 4killach i HSie Edited March 20, 2011 by Yapko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 to był kabul, wiem pamiętam bo sam dostałeś parę razy w głowę z awp ode mnie. pamiętam też - był steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Nosz kuffa, to nie był steam! A jest możliwość sprawdzenia z jakich IP wchodzono na serwer przez ostatnie powiedzmy 3-dni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 H@ wejdzie, jak się da to sprawdzi jak nie to nie i zdecyduje co zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Pozostaje mi czekać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Witam Użytkowników forum. Piszę w sprawie Bana Yapka. Zapewniam na 100% ,że nie było podszywki ,gdyż Yapko nie ma steam'a ,a nikogo nigdy o takim nicku nie było na serwie. Jestem jego kumplem z klasy ,więc jestem pewny tego co mówie. Proszę o odwołanie bana Yapkowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ej readln nie rób Off-topu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Readln; tylko potwierdza to co mówię, a ma to dość duże znaczenie dla sprawy, więc ja nie widzę offtopu, ale co ja tam wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Kiedy dowiedziałem się o tym banie,to postanowiłem,że napiszę coś na ten temat ,aby przekonać adminów ,że ten ban jest nie słuszny. Po prostu mogę to wyjaśnić i piszę co wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 co nie zmienia faktu ze widziałem "Yapko" z avatarem Steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 To jak wejdzie ten ze steamem to zrób screena i go wrzuć, bo jestem bardzo ciekawy. Poza tym niezła ciota musi być jak ma steama, a się podszywa :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Jeżeli wyjdzie,że jest Yapko ze steam,będzie trzeba sprawić ,aby zmienił nick,gdyż Yapko bez steam,był pierwszy na serwie z tym nickiem i nabił już sobie pewien poziom i odznaki,a osoba ze steamem będzie grała na jego konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Hmm.. Ja widziałem Go zawsze na steam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Kpicie sobie? -.- Żądam (!) screena jak typek ze steamem gra na moim nicku! @ReVo Ta, zawsze, yhym... Edited March 21, 2011 by Yapko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 A Ty akurat mozesz sobie żadac. Akurat wydaje mi sie ze prosba bylaby skuteczniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Szkoda tylko, że do tej pory wszyscy mówią o steamie, ale nikt jeszcze nie raczył zrobić screena. Może was masowo pamięć zawodzi? Jak już chcecie mi wlepić bana to przynajmniej UDOWODNIJCIE, że na niego zasłużyłem i udowodnijcie, że to tamten typek, a nie ja jako pierwszy grał na tym nicku. Dodatkowo grałem na tym nicku ponad miesiąc zawsze NS, a nagle się okazuje, że grał ktoś ze steamem, HALO?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Może jeszcze mamy robić ss każdego gracza, który wchodzi na serwer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Nie o to chodzi, tylko grałem przez tyle czasu na nicku Yapko na NS, a nagle dostałem bana, bo ponoć Yapko ma steama, co jest chuja prawda, dlatego chcę zobaczyć czy rzeczywiście ktoś ze steamem gra na tym nicku i proszę o screena, bo ja "ja pamiętam" "ja widziałem" to dla mnie kiepske uzasadnienie, a serwer był fajny - do czasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts