Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

Data otrzymania kicka\bana: 20:03:2011

Godzina: 18:03

Nick Admina wręczającego: Zdejm ten Fartuch ! (FleeSzzUuu)

Nick Gracza zbanowanego Yapko

Uzasadnienie kicka\bana: Yapko ma Steam

Treść odwołania: Problem w tym, że ja steama nie mam, grałem na tym nicku od ponad miesiąca na NS (zawsze!) i nagle dostałem bana, bo ponoć mam steam. Prawie zawsze IP 217.96.66.142, czasami grałem w szkole. Najprawdopodobniej ktoś ze steamem wchodził na MÓJ nick, a ja teraz ponoszę tego konsekwencje.

Dowód uzasadniający odwołanie: Niestety nie mam :/ Nigdy przedtem nie byłem banowany, więc żadnych screenow nie posiadam.

Edited by Yapko
Posted

wczoraj może 2 dni temu.

jestem na serwerze wchodzi Yapko większość stałych bywalców serwera " siema yapko" "cześć yapko"

po czym odpowiedź "siema" "cześć"

pamiętam dobrze, że był steam !

Posted

W piątek? Grałem chwile koło godziny 17, jeżeli to było o innej godzinie to nie byłem ja. Pamiętasz może czy nie było gracza Readln;? Bo to mój kolega z klasy :) Jeżeli tak to na pewno nie steam. Jeżeli wczoraj to nie jestem w stanie powiedzieć, bo byłem na serwerze 2-3 razy w różnych godzinach.

Posted
W piątek? Grałem chwile koło godziny 17, jeżeli to było o innej godzinie to nie byłem ja. Pamiętasz może czy nie było gracza Readln;? Bo to mój kolega z klasy :) Jeżeli tak to na pewno nie steam.

jaka to była mapa ?

nei pamietam czy byl readlin

Posted (edited)

Nie pamiętam, może i kabul. Wiem, że strasznie na niej lamiłem, bo ciągle z awp biegałem, potem była militia i szedłem elegancko. Użalałem się również nad odznaką z shota (expertem). Mało killi mi brakowało :P No niestety, okazało się, że zapomniałem o 4killach i HSie :P

Edited by Yapko
Posted

Witam Użytkowników forum.

Piszę w sprawie Bana Yapka.

Zapewniam na 100% ,że nie było podszywki ,gdyż Yapko nie ma steam'a ,a nikogo nigdy o takim nicku nie było na serwie. Jestem jego kumplem z klasy ,więc jestem pewny tego co mówie. Proszę o odwołanie bana Yapkowi.

Posted

Kiedy dowiedziałem się o tym banie,to postanowiłem,że napiszę coś na ten temat ,aby przekonać adminów ,że ten ban jest nie słuszny. Po prostu mogę to wyjaśnić i piszę co wiem.

Posted

To jak wejdzie ten ze steamem to zrób screena i go wrzuć, bo jestem bardzo ciekawy. Poza tym niezła ciota musi być jak ma steama, a się podszywa :<

Posted

Jeżeli wyjdzie,że jest Yapko ze steam,będzie trzeba sprawić ,aby zmienił nick,gdyż Yapko bez steam,był pierwszy na serwie z tym nickiem i nabił już sobie pewien poziom i odznaki,a osoba ze steamem będzie grała na jego konto.

Posted (edited)

Kpicie sobie? -.- Żądam (!) screena jak typek ze steamem gra na moim nicku!

@ReVo

Ta, zawsze, yhym...

Edited by Yapko
Posted

Szkoda tylko, że do tej pory wszyscy mówią o steamie, ale nikt jeszcze nie raczył zrobić screena. Może was masowo pamięć zawodzi? Jak już chcecie mi wlepić bana to przynajmniej UDOWODNIJCIE, że na niego zasłużyłem i udowodnijcie, że to tamten typek, a nie ja jako pierwszy grał na tym nicku. Dodatkowo grałem na tym nicku ponad miesiąc zawsze NS, a nagle się okazuje, że grał ktoś ze steamem, HALO?!

Posted

Nie o to chodzi, tylko grałem przez tyle czasu na nicku Yapko na NS, a nagle dostałem bana, bo ponoć Yapko ma steama, co jest chuja prawda, dlatego chcę zobaczyć czy rzeczywiście ktoś ze steamem gra na tym nicku i proszę o screena, bo ja "ja pamiętam" "ja widziałem" to dla mnie kiepske uzasadnienie, a serwer był fajny - do czasu...