-hindler Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Jeżeli nie masz screenów które ci zrobił fleszu to nie sadze żeby był ub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Chyba nie wiesz o czym jest w tym temacie mowa... Gościu dostał bana za podszywke, a nie żeby wrzucił ss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yapko Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Shindler: Jak Ci się nie chce czytać pierwszego posta, to twój problem, ale nie uważasz, że głupim zachowaniem jest odzywać się w sprawie o której nie ma się zielonego pojęcia? Wnioskuje, że Yapko-steam jeszcze nie przyszedł, bo screena nie widzę :/ Szkoda tylko, że nie mam żadnego screena z tego serwera. W dodatku ktoś się podszywa pode mnie, a mówi się, że to ja się podszywam, tylko dlatego, że nie mam steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Można zrobić też tak,że przez jakiś czas jeżeli nie będzie Yapko Steam ,wtedy ,zdjąć bana i mieć pewność,że się pomyliło ,albo,że Yapko Steam był jednorazowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts