lolek22 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Tytuł Tematu: UB PakSon Data otrzymania kicka\bana: 23:03:2011 Godzina: około 17 niepamiętam dokładnie Nick Admina wręczającego: Tego też niewiem Nick Gracza zbanowanego PakSon Uzasadnienie kicka\bana: Tak jak już pisalem dostalem bana za skanowanie skrzynek na bsie Treść odwołania:Prosze o ub jestem rozsądnym graczem no co mam opisywać Dowód uzasadniający odwołanie: tekstu z konsoli juz nieznajde ssyow niema demka tez TEKST Z KONSOLI AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : PakSon [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37589870 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 89.72.115.109 ' [AMXBANS] ======================================== Proszę o ub Edited March 23, 2011 by lolek22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) ok u mnie juz masz. napisz odwolanie wg wzoru. Edited March 23, 2011 by paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek22 Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 tylko niemoge znajsc tego wzoru podasz mi go czy jak albo powiedz gdzie on jest. prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/834-regulamin-dzialu-skargi-i-odwolania-serwera-bf2-mod.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Wrzuć ss'y, były robione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek22 Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 gdyby były to bym odrazu wrzucił ale powód był podany czitujesz a nie ssy i ssoe niebylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Nie ma ss - nie ma ub. Powód dałem jaki dałem, ponieważ widziałem jak śledzisz kolesia przez skrzynki przez awp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts