Jump to content
TheGames.PL More than games

smieszny ban :D

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans

[AMXBANS] Przyczyna: 'kultura'

[AMXBANS] Czas: '1 godzina'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBANS] Twoje IP: '78.159.88.116'

[AMXBANS] =======================================

Ban przez Johny_Killer powyzej niby za kulturę:) ale czy ja klnąłem czy wyzywałem?

gościu zbyt się poczuwa z adminem i tyle mam go przepraszać za to ze powiedziałem ze można stawiać miny?! no bo to jest śmieszne naprawdę...

Naprawdę admin powinien pilnować porządku na serwerze ale jak admina daje się kolesiom

którzy jarają się ze mogą mnie kicknąc albo zbanować za to ze nie przeproszę to jest śmieszne -.-

Pierwszego posta kompletnie nie mogę zrozumieć... Używaj czasem interpunkcji ok? Ja Ci się grzecznie zapytałem czy znasz regulamin a Ty nie grzecznie odpowiedziałeś i dostałeś kick... Wszedłeś i mówiłeś że już nie mam admina że już po mnie a ja tylko dodałem że właśnie chciałem Ci dać spokój jak ładnie przeprosisz a Ty tego nie zrobiłeś więc wyleciałeś na godzinę... Wierz mi że od nie jednego admina dostał byś bana na dzień... A jeszcze na starym TG tydzień ode mnie. Ale te czasy już minęły więc nie rób szumu za 1h...