tomek8154 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'kultura' [AMXBANS] Czas: '1 godzina' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '78.159.88.116' [AMXBANS] ======================================= Ban przez Johny_Killer powyzej niby za kulturę ale czy ja klnąłem czy wyzywałem? gościu zbyt się poczuwa z adminem i tyle mam go przepraszać za to ze powiedziałem ze można stawiać miny?! no bo to jest śmieszne naprawdę... Naprawdę admin powinien pilnować porządku na serwerze ale jak admina daje się kolesiom którzy jarają się ze mogą mnie kicknąc albo zbanować za to ze nie przeproszę to jest śmieszne -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Nie wiem co w tym jest śmiesznego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 godzina to nie tak tragicznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Za darmo nic nie ma, nawet bana Widocznie musiałeś trochę za dużo powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 nikt nigdy nie wymaga od Ciebie żebyś przepraszał za słowa, jeśli przeginasz to wylatujesz i nie ma przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek8154 Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 no dobra tylko ze ja nic takiego nie powiedziałem tylko mówiłem o minach bo srali ze stawiam miny. No to on mnie kicknal wszedłem zacząłem mówić o tych minach o on ze nie mam zamiaru go przepraszać to mam bana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Pierwszego posta kompletnie nie mogę zrozumieć... Używaj czasem interpunkcji ok? Ja Ci się grzecznie zapytałem czy znasz regulamin a Ty nie grzecznie odpowiedziałeś i dostałeś kick... Wszedłeś i mówiłeś że już nie mam admina że już po mnie a ja tylko dodałem że właśnie chciałem Ci dać spokój jak ładnie przeprosisz a Ty tego nie zrobiłeś więc wyleciałeś na godzinę... Wierz mi że od nie jednego admina dostał byś bana na dzień... A jeszcze na starym TG tydzień ode mnie. Ale te czasy już minęły więc nie rób szumu za 1h... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts