Jump to content
TheGames.PL More than games

nieogarnięty server

TAK3R.
 Share

Recommended Posts

grałem na servie dzisiaj ( 27.03.2011) około 6 h i spotkałem tylko jednego admina który przyszedł na 5 minut. Od około 19:00 na servie pojawił się jakiś cziter ale nie miał kto się nim zająć. Więc apeluje o powiększenie ilości adminów na sewrvie. A pisanie skarg na nonsteam'owca to bezsens.

zapewne ty jesteś wspaniały zawsze. chyba oddam ci moje uprawnienia.

- nie wiem o co ci chodzi. Mówię tylko że przydało by się ogłosić jakiś nabór na adminów.

Na przykład 2 darmowe adminy. wymagania :

- 10 reklam servera na innych forach

- 30 postów na tej serverowni

- posiadanie 16 lat i steama

- nakłanianie innych graczy do gry na tej serverowni

grałem na pewnej serwerowni (nie chce reklamować) i tam ogłoszono nabór na darmowych adminów na jeden miesiąc. tam to się udało bo na serwie zawsze był admin i kontrolował serwer. A serwerownia utrzymywała się z reklam zamieszczonych na stronce i płatnych adminach. Takie rozwiązanie zachęci ludzi do gry tutaj i rozreklamuje serwerownię.

To, że nie widziałeś admina to nie znaczy, że Go nie ma. Nie każdy lubi się chwalić, że jest adminem. Niektórzy po prostu siedzą cicho i normalnie grają :P Wnioskując po Twoim poście chyba masz steam'a? Zawsze znajdzie się admin na steam :)