TAK3R. Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 grałem na servie dzisiaj ( 27.03.2011) około 6 h i spotkałem tylko jednego admina który przyszedł na 5 minut. Od około 19:00 na servie pojawił się jakiś cziter ale nie miał kto się nim zająć. Więc apeluje o powiększenie ilości adminów na sewrvie. A pisanie skarg na nonsteam'owca to bezsens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mamy rozumieć, że zgłaszasz swoją kandydaturę na stanowisko admina :> ? Admin też człowiek, jest sobota i nie każdy siedzi w taki dzień przed komputere, trzeba to też zrozumieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) zgłaszasz skarge na gracza ? - nie zgłaszasz skarge na admina ? - nie więc albo się zdecyduj albo nie pisz... zapewne ty jesteś wspaniały zawsze. chyba oddam ci moje uprawnienia. Edited March 27, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAK3R. Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 zapewne ty jesteś wspaniały zawsze. chyba oddam ci moje uprawnienia. - nie wiem o co ci chodzi. Mówię tylko że przydało by się ogłosić jakiś nabór na adminów. Na przykład 2 darmowe adminy. wymagania : - 10 reklam servera na innych forach - 30 postów na tej serverowni - posiadanie 16 lat i steama - nakłanianie innych graczy do gry na tej serverowni grałem na pewnej serwerowni (nie chce reklamować) i tam ogłoszono nabór na darmowych adminów na jeden miesiąc. tam to się udało bo na serwie zawsze był admin i kontrolował serwer. A serwerownia utrzymywała się z reklam zamieszczonych na stronce i płatnych adminach. Takie rozwiązanie zachęci ludzi do gry tutaj i rozreklamuje serwerownię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 To, że nie widziałeś admina to nie znaczy, że Go nie ma. Nie każdy lubi się chwalić, że jest adminem. Niektórzy po prostu siedzą cicho i normalnie grają Wnioskując po Twoim poście chyba masz steam'a? Zawsze znajdzie się admin na steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts