rudy24 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Witam. nick Durriel Dostałem bana za " kulturę" na godzinę. Po około 40 minutach weszedłem znowu i dostałem perma za wejście na aktywnym. Obydwa zasłużone , nie zaprzeczam , potwierdzam że tak było , ale... Proszę o zmniejszenie kary z perma na jakiś termin czasu. Jeżeli mozna. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 proszę żeby przynjamniej admin napisał : masz bana dalej lub nie masz bana bardzo proszę i czekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 masz bana dalej. zaglądaj na forum a z czasem zobaczysz unb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 zmienne ip... wątpie żebyście chcieli żebym wchodzi na każdy post i pisał tak tak zgadzam się itp to bez sensu takie coś . Może coś innego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 nie mówię żebyś się wypowiadał w każdym temacie. mówię żebyś zaglądam na forum i sprawdzał swój temat (jeśli w jakimś temacie masz coś do powiedzenia nie mam nic przeciwko) odwołanie nie jest według wzoru - mógłbym zamknąć i nigdy byś już nie zagrał tutaj. więc nie spodziewaj się zbyt wiele i jeśli zależy ci na grze to teraz na naszych warunkach możesz wrócić. jeśli nie to wiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Z takim podej?ciem na pewno nied?ugo doczekasz si? ub. Szkoda , ?e wszyscy odwo?uj?cy si? tacy nie s?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 odwołanie nie jest według wzoru - mógłbym zamknąć i nigdy byś już nie zagrał tutaj. sorki , znalazłem teraz. Mój bład. Jeżeli jest sens to napiszę od nowa . jeśli zależy ci na grze to teraz na naszych warunkach możesz wrócić. . nic innego zrobić nie mogę. Ok to będę czekać narazie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy24 Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 proszę już o ub , ponieważ minęły juz 4 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts