rudy24 Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Witam. nick Durriel Dostałem bana za " kulturę" na godzinę. Po około 40 minutach weszedłem znowu i dostałem perma za wejście na aktywnym. Obydwa zasłużone , nie zaprzeczam , potwierdzam że tak było , ale... Proszę o zmniejszenie kary z perma na jakiś termin czasu. Jeżeli mozna. Pozdrawiam.
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 proszę żeby przynjamniej admin napisał : masz bana dalej lub nie masz bana bardzo proszę i czekam
FleeSzzUuu Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 masz bana dalej. zaglądaj na forum a z czasem zobaczysz unb
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 zmienne ip... wątpie żebyście chcieli żebym wchodzi na każdy post i pisał tak tak zgadzam się itp to bez sensu takie coś . Może coś innego?
FleeSzzUuu Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 nie mówię żebyś się wypowiadał w każdym temacie. mówię żebyś zaglądam na forum i sprawdzał swój temat (jeśli w jakimś temacie masz coś do powiedzenia nie mam nic przeciwko) odwołanie nie jest według wzoru - mógłbym zamknąć i nigdy byś już nie zagrał tutaj. więc nie spodziewaj się zbyt wiele i jeśli zależy ci na grze to teraz na naszych warunkach możesz wrócić. jeśli nie to wiesz.
ReVo Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Z takim podej?ciem na pewno nied?ugo doczekasz si? ub. Szkoda , ?e wszyscy odwo?uj?cy si? tacy nie s?.
rudy24 Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 odwołanie nie jest według wzoru - mógłbym zamknąć i nigdy byś już nie zagrał tutaj. sorki , znalazłem teraz. Mój bład. Jeżeli jest sens to napiszę od nowa . jeśli zależy ci na grze to teraz na naszych warunkach możesz wrócić. . nic innego zrobić nie mogę. Ok to będę czekać narazie.
rudy24 Posted April 1, 2011 Author Report Posted April 1, 2011 proszę już o ub , ponieważ minęły juz 4 dni
Recommended Posts