Kuntakinde Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Witam, Data otrzymania kicka\bana: nie wiem Godzina: nie wiem Nick Admina wręczającego: nie wiem Nick Gracza zbanowanego Kuntakinde Uzasadnienie kicka\bana: nie wiem Treść odwołania: czasami grałem sobie na tym serwerze (ostatni raz może z miesiąc temu). Wczoraj grając z kolegą umówiliśmy się że wchodzi na TheGames. Ja próbuję wejść, a tam ban! Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) Ładuje się do połowy i wywala mnie do konsoli a tam takie coś: * Privileges set BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 60 You have been banned from this serve IP: 77.253.177.147 Proszę o możliwie najszybszego UnBana, bo z tego co pamiętam, to dobry serwer i chiałbym pograć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 To błąd który dość często występuje. Spróbuj wejść na serwer jeszcze raz i kolejny... zazwyczaj wystarczy 2 razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts