grzybek77 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 ~Data Otrzymania bana 30.03.2011 ~Godzinna Otrzymania Bana 19:00 ~Nick Admina Wreczajacego -Wrona lub Silence nie wiem dokladnie ~ Uzasadnienie Bana To nie był podszywka... ~ A wiec tak gram mapka max admin sie mnie pyta czy jestem na steam odpowiadam ze tak po kilku minutach dostaje bana za podszywke... Nie wiem moze admin miial cos ze steamem lub cos innego. Prosze o szybkie UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Ja ci bana nie dałem to po 1 . Po 2 nie widziałem twojego steama więc może silenace też nie. Nie wiem o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Nie wiem moze jakis bug czy cos ;/ Ale mozna bylo wpisac status i zobaczyc czy jestem ;D Kiedy bedzie UB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3sh Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 potwierdzam ze to grzybek bo bylem w tym momencie u niego na chacie wiec to na 100% nie byla podszywka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Grzybek, pytałem " gdzie Twój steam" odparłeś, " mam steama", ale ja go nie widziałem, więc zapytałem Wrone czy widzi Twojego avatara, również go nie widział, stąd ten ban. Jeżeli było by tak, że faktycznie miał byś podszywkę, to potem był by płacz, że nic z tym nie robiłem. ~Close, Ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) 'status" konsola i wszystko jasne ; ) Fr3sh off top nie jest mile widziany ; > edit by macias: to nie był offtop Edited March 31, 2011 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts