Jump to content
TheGames.PL More than games

odwolanie od bana

Recommended Posts

witam. no wiec; gram sobie dzis na serwie, bez przypalu wszystko idzie , napisalem na admin sayu ze pewnien gracz kampi w szybie i dostalem bana na tydzien -_-

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'obraza graczy,niestosowanie sie do regulaminu,brak kultury'

[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:23659284'

[AMXBANS] Twoje IP: '83.28.51.156'

[AMXBANS] ========================================

mozna sie dowiedziec o co chodzi? na serwerze byli wtedy silence i fragomeni.bana dal mi theq.

Edited by noobzor

Z tego co wiem, dostałeś bana od theQ za 3 rzeczy.

1.Obraza admina [theQ],

2.Niestosowanie się do regulaminu,

3.Brak kultury

Moim zdaniem, powinieneś przeprosić go i grzecznie poczekać, aż ban zejdzie ( nie kombinować, nie wchodzić na aktywnym banie - ponieważ za to jest pernament ).

P.S.

Zgadza się, byłem na serwerze, lecz byłem zapalić więc dokładnie całego zdarzenia nie widziałem, może Frago wie coś na ten temat więcej.

Ponieważ na razie nie mam jak grać nie znam sytuacji. Ale wiem , że noobzor - czy jaki tam masz nick - nie potrafi zachować kultury (np. po banie za słowa wyzywa adminów od psów...). Jak już mówiłem, sytuacji nie znam, ale na pewno zasłużył sobie na tego bana.

Noobzor, Twoje pytanie za co dostałeś bana, wydaje mi się bezczelne. Kilkanaście razy już dostawałeś kicki/bany za obrazę graczy bądź adminów, w tym przypadku było tak, że wyzywałeś graczy, co odpowiada temu, iż złamałeś regulamin. Jeśli jesteś nadpobudliwy, to może odpuść sobie granie, przynajmniej na tym serverze, bo tu obowiązuje kultura. Zgadzam się z Silencem, abyś nie kombinował i nie wchodził na aktywnym banie. Jako jeden z argumentów tego co napisałem dam załącznik do ss'a w którym wyraźnie widać Twój ewidentny brak kultury.

http://img691.imageshack.us/f/maximumq.png/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...