Jump to content
TheGames.PL More than games

Tawerna Pod Okiem

oczkers
 Share

Recommended Posts

podokiem.png

Tawerna PodOkiem.pl nie jest kolejnym amatorskim barachłem. Jest to w pełni profesjonalny projekt stworzony przez studenta infromatyki, który ma bogate doświadczenie jako administrator serwerów i dla którego sam Counter-Strike jest co najmniej pasją. Zapraszamy wszystkich na dłużej, serwer jest z góry opłacony na rok

--> Podstawowe informacje techniczne:

Ping: Niekiedy poniżej 10ms - wejdź i przekonaj się sam.

Timelimit: ~20 minut (plugin pozwala dokończyć ostatnią rundę)

Dodatki: Forum, HLStatsX, AmxBans, HLTV oraz własne serwery Ventrilo, TeamSpeak3 - wszystko to opłacone na rok.

Dodatki na serwerze: FastDownload, HLStatsX, AmxBans, PTB, Galileo, Alternative End Sounds(z możliwością wyłączenia), AFKKiSSS, WarmUpPRO(DM+losowe bronie), ATAC, Lame Connection Punisher + wymuszanie ratów.

Wciąż dogrywam nowe rzeczy ale podstawowym założeniem jest minimalna ingerencja w grę, żadnych świecących napisów, dodatkowych granatów etc.

--> Priorytety:

- Maksimum możliwość, minimum spamu - pluginy mają działać w tle - żadnych irytujących informacji, ostrzeżeń.

- Liberalne podejście do gracza (FFA ale karana będzie gra na czas/przeszkadzanie innym graczom)

--> Kilka słów o założycielu:

Byłem administratorem wielu poważnych serwerów, między innymi w lidze GameBack, sieci serwerów UnixStorm, współorganizowałem również Warszawski LAN sTGK. Nigdy jednak nie zasiadłem na jakimś stanowisku na dłużej - wszystko przez frustrację, wywołaną biernością właściciela. Postanowiłem więc stworzyć przynajmniej jeden, w pełni poważny serwer, wiecznie tętniący życiem i jak najbliższy ideałowi. Jestem niemalże przekonany, że każdy znajdzie u nas coś dla siebie.

--> Czym się wyróżniamy?

- Indywidualnie wynegocjowany serwer w Warszawskim ATM`ie - minimalne pingi.

- Gramy dostosowanym do publicznego serwera, Polskim configu ESL 5on5.

- Wielkie OKO (HLTV) monitorujące serwer 24/7/365 oraz automatycznie wrzucające dema.

- RockTheVote jest możliwy już od pierwszej rundy - nigdy więcej przypadkowo wybranych map.

- Bany z blacklisted.pl importowane codziennie (automat w trakcie pisania).

- Doświadczeni admini.

Krótko mówiąc - jest to tworzony z pasją, długoterminowy projekt.

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

PS Przy okazji króciutkie pytanie (miałem dłuższą przerwę od gry w ligach) - widzę, że Azereus wprowadził opłaty za "autoryzację", istnieje jakaś darmowa alternatywa do wykorzystania przy tworzeniu turnieju?