NIq Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Witam! --- Miłego czytania --- A więc, dostałem bana na 10h. Powód "wyczyść" . Chodziło o to że jakiś serwer wjebał mi do cfg. reklame pod F2. Raz mi napisało i wyszedłem z serwera. Wyczyściłem cfg. i weszłem. Chciałem sprawdzić czy ok kliknałem F2 i znowu napisało. Widocznie zapomniałem zapisać. W tym momencie dostałem bana na 10h. Już jest wszystko zrobione więc proszę o UB bo chcę sobie pograć Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 jeśli ci się wjebał to niedobrze miłego czytania i poprawiania. ~ nie jest zgodnie ze wzorem. ~ zachowujemy kulturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIq Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 (edited) kto szuka ten znajdzie. Poproszę o link do wzoru, bo ja go tutaj nie widzę. ~~ A co do kultury to jeszcze nie czytałem regulaminu i nie wiedziałem że tu nie wolno wyrażać emocji. A więc przepraszam i proszę o ten link. A i w regulaminie nie ma nic o tym, że nie wolno przeklinać. Nie wolno tylko przezywać, zaczepiać innych użytkowników niekulturalnymi słówkami mogącymi go urazić, a nic na temat przeklinania. Jeżeli się mylę proszę zacytować Edited April 9, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/834-regulamin-dzialu-skargi-i-odwolania-serwera-bf2-mod.html... Tutaj masz wzór. Czemu inni potrafią szukać,a Ty nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 jeżeli swoje emocje potrafisz okazywać TYLKO przez przeklinanie to widać na jak niskim jesteś poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIq Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Nie mam zamiaru czytać całego forum, aby znaleźć jakiś głupi wzór. Wzór powinien znajdować się tuż nad tematami użytkowników, aby był łatwo dostępny. Dzięki za link. A ty FlessZu odnoś się z szacunkiem do innych. Bo ja ciebie jeszcze nie obraziłem tylko próbuję dowieść, że nie masz racji. A co do "wyrażania emocji" to nie wierzę, że ty nigdy nie przeklinałeś kiedy byłeś zdenerwowany, więc nie oceniaj innych skoro sam nie jesteś taki święty aniołek. Data otrzymania kicka\bana: 09:04:2011 Godzina: 18.15 Nick Admina wręczającego: Paczek Nick Gracza zbanowanego: NIq Uzasadnienie kicka\bana: "wyczyść" Treść odwołania: Witam! A więc, dostałem bana na 10h. Powód "wyczyść" . Chodziło o to że jakiś serwer wjebał mi do cfg. reklame pod F2. Raz mi napisało i wyszedłem z serwera. Wyczyściłem cfg. i weszłem. Chciałem sprawdzić czy ok kliknałem F2 i znowu napisało. Widocznie zapomniałem zapisać. W tym momencie dostałem bana na 10h. Już jest wszystko zrobione więc proszę o UB bo chcę sobie pograć Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) Data otrzymania kicka\bana: 09:04:2011 Godzina: 18.15 Nick Admina wręczającego: Paczek Nick Gracza zbanowanego: NIq Uzasadnienie kicka\bana: "wyczyść" Treść odwołania: Witam! A więc, dostałem bana na 10h. Powód "wyczyść" . Chodziło o to że jakiś serwer wjebał mi do cfg. reklame pod F2. Raz mi napisało i wyszedłem z serwera. Wyczyściłem cfg. i weszłem. Chciałem sprawdzić czy ok kliknałem F2 i znowu napisało. Widocznie zapomniałem zapisać. W tym momencie dostałem bana na 10h. Już jest wszystko zrobione więc proszę o UB bo chcę sobie pograć Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) http://www.speedyshare.com/files/27873687/Screen_03.bmp sorki że 2 razy ale tam nie był linku a zapomniałem o edycji Edited April 9, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Nie mam zamiaru czytać całego forum, aby znaleźć jakiś głupi wzór. jeśli głupi wzór to ja powiem ze to głupie odwołanie i jestem za tym żeby nie było unb A ty FlessZu odnoś się z szacunkiem do innych. Bo ja ciebie jeszcze nie obraziłem tylko próbuję dowieść, że nie masz racji. Jestem tutaj dłużej od ciebie z resztą jak każdy admin więc mamy rację A co do "wyrażania emocji" to nie wierzę, że ty nigdy nie przeklinałeś kiedy byłeś zdenerwowany, więc nie oceniaj innych skoro sam nie jesteś taki święty aniołek. zauważ że napisałem wyżej "TYLKO" specjalnie dużymi a i tak nie widziałeś. nie spamuj. dowód na imageshack Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Dobra koniec zbednego gadania UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts