piana Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 config czysty. prosze o szybkie ub. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Wklej go tutaj jak możesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
piana Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 (edited) bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack" bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "SPACE" "+jump" bind "'" "+moveup" bind "+" "sizeup" bind "," "buyammo1" bind "-" "sizedown" bind "." "buyammo2" bind "/" "+movedown" bind "0" "slot10" bind "1" "slot1" bind "2" "slot2" bind "3" "slot3" bind "4" "slot4" bind "5" "slot5" bind "6" "slot6" bind "7" "slot7" bind "8" "slot8" bind "9" "slot9" bind ";" "+mlook" bind "=" "sizeup" bind "[" "invprev" bind "]" "invnext" bind "`" "toggleconsole" bind "a" "+moveleft" bind "b" "buy" bind "c" "radio3" bind "d" "+moveright" bind "e" "+use" bind "f" "+voicerecord" bind "g" "drop" bind "h" "+commandmenu" bind "i" "showbriefing" bind "j" "+strafe" bind "k" "centerview" bind "l" "showbriefing" bind "m" "chooseteam" bind "n" "nightvision" bind "o" "buyequip" bind "p" "lastinv" bind "q" "lastinv" bind "r" "+reload" bind "s" "+back" bind "t" "impulse 201" bind "u" "messagemode2" bind "v" "radio1" bind "w" "+forward" bind "x" "+commandmenu" bind "y" "messagemode" bind "z" "radio2" bind "~" "toggleconsole" bind "UPARROW" "+forward" bind "DOWNARROW" "+back" bind "LEFTARROW" "+left" bind "RIGHTARROW" "+right" bind "ALT" "+duck" bind "CTRL" "+duck" bind "SHIFT" "+speed" bind "F1" "autobuy" bind "F2" "rebuy" bind "F5" "snapshot" bind "F6" "save quick" bind "F7" "load quick" bind "F9" "quit prompt" bind "F10" "quit prompt" bind "INS" "+klook" bind "PGDN" "+lookdown" bind "PGUP" "+lookup" bind "END" "quit" bind "CAPSLOCK" "buyequip" bind "MWHEELDOWN" "invnext" bind "MWHEELUP" "invprev" bind "MOUSE1" "+attack" bind "MOUSE2" "+attack2" bind "MOUSE3" "+jump" bind "PAUSE" "pause" Wszedłem na jakiś zagraniczny server i pozmieniało mi cały config;/ mam przucić prt sc? czy moje bindy wystarczą? Edited April 13, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ~Okay. ~Ub już dałem Miłej gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts