-=MeWa=- Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) Skarga na Admina "Hey Jestem Nowy" 08:11:2009r około godziny 15:00 Nadużywanie praw admina : -Slapowanie gracza rozbrajajacego bombe, czego wynikiem bylo wygranie rundy przez tt, -Robienie votow typu "czy gracz ... jest prawiczkiem" , "czy gracz ... ma admina" , "czy Hey ma admina" -Pisał na admin sayu "... chcesz linka do tego wh, tylko nikomu nie mow" Prosze o rzetelne rozpatrzenie skargi. Edited November 8, 2009 by -=MeWa=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hey Jestem Nowy Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 co do tego linka to byl żart -.- dużo os. pisało żeby były jakieś voty :/ 1 runda w tą czy tą nikomu nic nie zrobi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sre Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dołączam sie do skargi mewy i potwierdzam nadużycie admina przez ''Nowego''. Podczas gdy gracz ... juz niepamietam chyba Owner rozbrajał pake zaczal go slapowac przez co CT przegralo. Co do votow rowniez potwierdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Skarga została rozpatrzona. "Hey Jestem Nowy" stracił uprawnienia administratora serwera War3FT@TheGames.pl P.S. Następnym razem skopiuj schemat z regulaminu działu i tylko podstaw dane po dwukropku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts