uszol123 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Tytuł Tematu: odwołanie od bana Data otrzymania kicka\bana: 14.08.2010r. Godzina: około 15.0 Nick Admina wręczającego: Nie pamietam. :/ Nick Gracza zbanowanego Yoki Uzasadnienie kicka\bana: "Chety" Treść odwołania: Odwołuję się ponieważ 3 moich kumpli gra na tym serwie " FaJa .!, GONZO, Uszol. Grając bardzo dawno temu byłem, głupi i nierozsądny, włączyłem speed shacka i dostałem bana na IP. Ponieważ mam nie zmienne IP mam cały czas Bana. Chciałbym zacząć tu grać i wbijąc odznaki i fragi. Napewno nie będe używał czitów, zmądrzałem. Myślę, że szansa, którą mi dacie nie zostanie stracona. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Dowód uzasadniający odwołanie: NIESTETY NIE MAM. (sami rozumiecie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 taaa rozumiemy no nie ma co się dziwić, każdemu się może zdarzyć. niestety nie zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszol123 Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Innych odbanowaliście a mnie nie chcesz.? Zadna róznica dla ciebie? Moje ip to 77.237.21.88. Nie badz parówa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Innych odbanowaliście a mnie nie chcesz.? Zadna róznica dla ciebie? Moje ip to 77.237.21.88. Nie badz parówa... Nie.... człowiek złapany raz..łapany bedzie cał y czas;))) ni ma zmiłuj sie..)) poszukaj na innych serwach u Nas nie zagrasz;) co do parowy... skad takie porownanie?.. widziales Go, ze tak o nim piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts