kozio Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Tytuł Tematu: Odwołanie od bana Data otrzymania kicka\bana: 21.04.2011r. Godzina: 10.47 Nick Admina wręczającego: Zdejm ten Fatruch! FleeSzzUuu Nick Gracza zbanowanego: Kozio Uzasadnienie kicka\bana: Ns/Steam Treść odwołania: dostałem bana ponieważ weszlem na ns ale tylko na chwile i juz jak chcialem sie wbic na steama to juz dostalem bana na non steamie prosze o unbana ! 1 po pierwsze chcialem sie na chwile wylogowac i wejsc znowu na steam ale pomylilo mi sie i weszlem na ns . Dowód uzasadniający odwołanie:
Rebel Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Po co Ci w ogole non steam na komputerze, skoro masz steama :> Może w planach jakieś hacki :> ?
kozio Posted April 21, 2011 Author Report Posted April 21, 2011 nie wiem zapomnialem usunac non steama . nie chodzi o hacki chcialem porownac ns a steama grafika i o wiele ladniejsza grafa jest na Steamie ;d
FleeSzzUuu Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 unb. nie właź na ns bo już nie dostaniesz unb zamykam
Recommended Posts