lukasz9199 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Skarga na ReVo Chciałem złożyć skargę na admina Revo ponieważ ciągle mnie wyrzuca ( kick ). Po pierwsze nie przeklinałem, po drugie nie obrażałem, gracza, po trzecie nie rzuciłem mu flesha na twarz. On ciągle mnie wywala a nic mu nie robię. Gdy mnie wyrzucił za pierwszym razem miałem najlepsze statystki na serwerze, nie ogarniam go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 moze reklama?..albo aktywny ban ?;... i tak dobrze ze tlyko kickuje;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nie wiesz to nie mów, ja Cię nie kickowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Upsss. kicki dostawałeś dlatego że były chwilowe niedomagania i nie można Ci bylo wlepić bana. Ale jak sam doskonale wiesz ban zostal przyznany (zaznaczmy ze całkiem słusznie) więc po odbyciu tej kary (długość jej zależy od Flesza) nikt Cie nie bedzie kickal ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts