muzyczny Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Nick administratora: nie wiem Nick na którym grałeś: Muzyczny Powód: Czitujesz Data oraz godzina zbanowania: Przed chwilą Twoje wyjaśnienia: A co tu wyjaśniać? Gratuluje administratorowi który banuje steama ze skillem . Poproszę jakieś demko, ss nie mam. Śmiech na sali, rozumiem że moja gra jest dla was za ciężka ale żeby ban? Pięknie... Czy byłeś/aś wcześniej za to karany/a?: A skąd... Przepraszam, zły dział, proszę o przeniesienie. Hahahahaha, gratuluje wam. Aktywność administracji na forum zerowa... Edited May 1, 2011 by KURDEmac spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Zerowa aktywność administratorów ponieważ napisałeś odwołanie ŹLE!!! Ja tu widzę że forum kwitnie tylko Twój wątek jest omijany. Edytuj posty a nie piszesz jeden pod drugim... Popraw odwołanie a będzie rozpatrywane. Pozdrawiam Dżej Kajler ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts