Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie-Muzyczny

Recommended Posts

#Data otrzymania bana: Wczoraj

#Nick admina wręczającego: nie wiem

#Nick gracza zbanowanego: Muzyczny

#Uzasadnienie bana: Czitujesz

#Treść odwołania: Rozumiem że admin miał jakiś powód żeby mnie zbanować. Ciekaw jestem jednak jaki. Grałem normalnie jak na gracza STEAM przystało a tu jakiś adminek wlepia bana za czity. Nawet ss nie zrobił. Bo po co? Interesuje mnie jakieś demko dotyczące mojej gry. W przypadku jego braku lub oświadczenia mojej niewinności proszę o UB.

Pozdrawiam.

I co na tym demku ciekawego widać? Dobrze że z ESP.

Akcja 16 HP na początku demka. Biegnę po hosty i słyszę że na górze jest terro, zresztą zbytnio się nie krył ze swoją obecnością. Miałem mało HP więc nie rashowałem na niego tylko próbowałem w jakiś sposób go wychapać. A to z dołu a to z góry. No i się udało.

Akcja kiedy biorę hosty i gościu chciał wyjść z wentyla. Widzę że się wraca do wentyla to go skanuje. Następnie żeby się upewnić lukam do wentyla a tam terro więc zabijam. Coś w tym dziwnego? Może ten head dziwny? Może czepiasz się skrobania po ścianach? Większość graczy to robi...

Reasumując, ja nic na tym demku nie widzę. Poczekam na wypowiedź innych adminów.

• 3 weeks later...