Maniek Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 http://img685.imageshack.us/g/dewestwood0001hh.jpg/ tu są fotki,jak widać admin zdążył zrobić mi tylko 2 foteczki pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Napisz podanie według wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Nick:Zlopus* IP/steam id:77.253.57.50 Sugerowany cheat:wh? Godzina, data zdarzenia:04.05.2011 ,16.26 Mapa:westwood Link do paczki ze screenshotami:http://img685.imageshack.us/g/dewestwood0001hh.jpg/ o to chodzi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Tylko 2 screeny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 nom dwa tylko,bo akurat mapka się kończyła i theQ zrobil mi tylko tyle... bo więcej nie mam. Daltego też mnie to dziwiło że tylko dwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Z tego co widzę mapa się jeszcze nie kończyła. Poza tym nie zrobiłby SS na samym końcu mapy... Wiesz, że bez tego ss UB nie będzie? Więc lepiej go dobrze poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Ale jak? jak mam tylko dwa SS i więcej nie mam. Gram na tym serwie jakiś rok i wszystko było zawsze dobrze,a teraz babol i sobie już nie zagram. Kończyła się mapka ,bo było już po głosowaniu.Dostałem bana i koniec mapki już było. Nie wiem jak was przekonać ? nic pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 1. Skąd wiesz że był koniec mapki jak dostałeś bana ? 2. Jeśli zdążyłeś dostać bana to ssy tym bardziej zdążyły się zrobić Kogo ty chcesz oszukać ? Jak grasz u nas tak długo to nie trzeba było grać na wspomagaczach... Tyle, Elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 no mam SS aż dwa i te które dostałem to wkleiłem ,jak dostajesz bana to odrazu nie wychodzi Ci z gry ale do czegoś trzeba się doczepić.Wspomagacze?nom czasem grałem zjarany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 unb nie będzie. jak powiedzieli wcześniej skoro zdążyłeś dostać bana na pewno są 3 ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja dawałem bana,były bankowo 3 ss. Z tym końcem mapy,może ja wyjaśnię. Była to runda 2 od końca nie last. bez 3 ss ub nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 to co? Trzeciego ss mam narysowac w paincie? Mam 2 ss i po co miałbym świrować z trzecim ss, że go nie ma? Trudno,nie będę się kłócił z każdym Adminem po kolei,bo i tak Wam nie udowodnie że nie mam tego trzeciego ss. Szkoda tylko zmarnowanego czasu,którego poświęciłem na tym serwie. Nic pozdrawiam,i życzę większej obiektywności administratorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 myślisz że admin ręcznie wpisuje formułę żeby zrobić jednego ss ? ale jak powiedziałeś nie kłóćmy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 http://img171.imageshack.us/g/dewestwood0000e.jpg/ Teraz chcę przeprosić Adminów za lekką "ślepotę" ,otóż to znalazłem trzeci ss i teraz wkleiłem wszystkie trzy ss-y . Prosze o rozpatrzenie jeszcze raz mojego bana pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 SS czyste. UB. ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts