wafelek200 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Chciałbym złożyć skargę na gracza ,,BETOO" ponieważ zauważyłem że on jest 3 w rankingu ogólnym dobrze gra i wogle. ALe też zrobiłem test że będe się chować za wszystkim co możliwe że mnie sie nie dało znaleść a tu nagle on. Kolejny raz tez on i zawsze on ma staty 30 na 2. Mój kolega (osoba 3) włączył wh żeby sprawdzić go i okazało się że ma . Zawsze gdzie był koleś to on tam walił. Więc proszę to sprawdzić! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Spoko nastepnym razem nakrec demko i nie rob takich testow. Z ciekawosci jaki jest twoj nick i twojego kumpla?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wafelek200 Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 nie podam Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 A moglibysmy byc kolegami... Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts