Fieta Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Witam.Mam prośbę aby mnie unbanowano ponieważ dostałem bana za nic.Mój nick to _-_-FIETA-_-_ [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : kto [AMXBANS] Reason : ' wy*****alaj ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.10.75.204 ' [AMXBANS] =============================================== Ale przecież ja mam nick _-_-FIETA-_-_ nie wiem o co może chodzić nic złego nie zrobilem a powód to w ogóle zarąbisty. Jeszcze raz proszę o UB.Z góry dzięki.
Maj-a Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 pytanie jest jedno : czy masz zmienne ip jeżeli tak to to jest przyczyną. Spróbuj zresetować neta i wejść jeszcze raz jak to nie pomoże to coś na to poradzimy ^^
Fieta Posted May 19, 2011 Author Report Posted May 19, 2011 (edited) ale ja mam steama zresetowalem neta i nic to samo Edited May 19, 2011 by Maj-a
Recommended Posts