FaJa .! Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witam, jestem wkurwiony na mojego cs'a. Gram 3 lata, wszystko pieknie, zawsze dobrze, mixy, ffa + bf2, gram bardzo czesto. Dobra wiec przechodze do mojego problemu. Wchodze na serwer a tu patrze mam pingi 100 - 200. ?! Mowie co jest. Patrz wszystko wylaczone tnt, wszystko doslownie. Przeszukalem google 3 razy, od deski do deski. Nic nie ma. Mam zajebisty komputer, ktory chodzi jak marzenie. Internet 10 mb/s - toya. Kiedys grajac normalnie mialem 15 - 30 ping. A teraz caly czas nie wiem co jest.. Prosze o pomoc, najgorsze jest to zle mnie klatkuje, gdy jest duzo osob na serwie to mnie klatkuje i wysoki ping, nawet fps mi spadaja, kiedy przy mojej karcie i sprzecie wyciaglem po 500 fps. a teraz schodza do 100.. Nie mam pojecia co sie Dzieje, dlatego tu pisze, bo mam nadzieje ze mial ktos podobny problem i udzieli mi wskazówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Ty a sprawdzałeś czy Twój zajebisty komputer nie ma wirusa ? Bo to też może być powodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Sprawdzone i to z 5 razy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Miałem kiedyś coś podobnego. Jak wchodziłem na speedtesta to miałem pingi po 10-20, a w grze po 500. ^^ Reinstall systemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Ehh. ping naprawiony . Odlaczylem kabel od neta pokombinowalem, odlaczylem, podlaczylem i sie ustatkowalo. Juz mniej wjcej jest dobrze . Teraz tylko fps ogarne i zaczynamy gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts