Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witam, jestem wkurwiony na mojego cs'a. Gram 3 lata, wszystko pieknie, zawsze dobrze, mixy, ffa + bf2, gram bardzo czesto. Dobra wiec przechodze do mojego problemu. Wchodze na serwer a tu patrze mam pingi 100 - 200. ?! Mowie co jest. Patrz wszystko wylaczone tnt, wszystko doslownie. Przeszukalem google 3 razy, od deski do deski. Nic nie ma. Mam zajebisty komputer, ktory chodzi jak marzenie. Internet 10 mb/s - toya. Kiedys grajac normalnie mialem 15 - 30 ping. A teraz caly czas nie wiem co jest.. Prosze o pomoc, najgorsze jest to zle mnie klatkuje, gdy jest duzo osob na serwie to mnie klatkuje i wysoki ping, nawet fps mi spadaja, kiedy przy mojej karcie i sprzecie wyciaglem po 500 fps. a teraz schodza do 100.. Nie mam pojecia co sie Dzieje, dlatego tu pisze, bo mam nadzieje ze mial ktos podobny problem i udzieli mi wskazówki.

Posted

Ehh. ping naprawiony ;). Odlaczylem kabel od neta pokombinowalem, odlaczylem, podlaczylem i sie ustatkowalo. Juz mniej wjcej jest dobrze ;). Teraz tylko fps ogarne i zaczynamy gre.