n3ext1994 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 dnia 4 Czerwca o godzinie 19.40 dostalem bana za "od straszenia to sa duchy" 1h bana najprawdopodobniej dostalem za straszenie admina jednak ja uwazam ze admin sie msci na mnie za to ze mowie przez micro. Teraz zacytuje "ale zamknij ta gebe w koncu bo zaraz wyjdziesz" chociaż tłumaczyłem koledze jak ustawic binda to admin i tak musial mnie obrazić , jednak to nie ja powinienem wytłumaczyć jak ustawić binda TYLKO ADMIN a nie banowac/mutowac mnie caly czas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 cos pieknego, az sie lezka w oku kreci... ;(((( Skarga nie jest wedlug wzoru popraw. A i jezeli sytuacja z Twoim mikro sie powtorzy to dostaniesz na 4h Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3ext1994 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 Mariusz to jest przyklad tylko jak napisac skarge lecz ja jednak wole pisać po swojemu a pyzatym po co ci ten adm jak ty nikomu nie pomagasz nic nie tlymaczysz a i odrazu poparw pisownie bo pisze sie MICRO .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 To nie przykład tylko wzór, na którym trzeba się bazować, inaczej sprawa nie zostanie rozpatrzona. Poza tym, Gloria ma rację. Grałem z Tobą kilka razy na serwerze i zachowujesz się, jak dobrze nam znany SuperEs, czyli po prostu wkurwiasz adminów mówiąc im, co i jak mają robić. Jeśli gra admin i w grze zostało np. 2 graczy, to nie martw się, admin widzi i jeśli nic nie robi, to znaczy, że sytuacja nie wymaga interwencji. Napisz skargę wg. wzoru. Btw. Pudzian, fajny powód ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Z nim sie nie da grac, gada i gada dlatego dostaje gagi. A powod taki pomyslowy bo mnie straszyl ; d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Podpisuje się pod Pudziankiem, tak napiernicza przez tego majka, że ja ledwo słysze swoje strzały z AWP... żartuje, ale naprawdę to denerwuje podczas gry, bo inni Next graja na słuch także ogar majk i będzie miód malina <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3ext1994 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 aha czyli raca jak mam komuś podać np binda to mam nic nie mowic i miec wyjebane ok spoko bo z twojej sugestii mogę tak wywnioskować a cały czas się ktoś pyta o coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3ext1994 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 bez przesady silenc az tak bardzo nie krzycze ale mowie czesto do tego sie przyznaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 aha czyli raca jak mam komuś podać np binda to mam nic nie mowic i miec wyjebane ok spoko bo z twojej sugestii mogę tak wywnioskować a cały czas się ktoś pyta o coś... Nie o to chodzi. Ciągle mówisz adminowi co ma robić - to wkurza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3ext1994 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 raca nie zgodze sei z toba nie mowie adminowi co ma robic .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 aha czyli raca jak mam komuś podać np binda to mam nic nie mowic i miec wyjebane ok spoko bo z twojej sugestii mogę tak wywnioskować a cały czas się ktoś pyta o coś... Napisac. Nadal nie widze podania wg wzoru. - Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts