Jump to content
TheGames.PL More than games

Skarga Mariusz_Dominator_Pudzianowsk

Recommended Posts

dnia 4 Czerwca o godzinie 19.40 dostalem bana za "od straszenia to sa duchy" 1h

bana najprawdopodobniej dostalem za straszenie admina jednak ja uwazam ze admin sie msci na mnie za to ze mowie przez micro. Teraz zacytuje "ale zamknij ta gebe w koncu bo zaraz wyjdziesz" chociaż tłumaczyłem koledze jak ustawic binda to admin i tak musial mnie obrazić , jednak to nie ja powinienem wytłumaczyć jak ustawić binda TYLKO ADMIN a nie banowac/mutowac mnie caly czas !!!

To nie przykład tylko wzór, na którym trzeba się bazować, inaczej sprawa nie zostanie rozpatrzona.

Poza tym, Gloria ma rację. Grałem z Tobą kilka razy na serwerze i zachowujesz się, jak dobrze nam znany SuperEs, czyli po prostu wkurwiasz adminów mówiąc im, co i jak mają robić.

Jeśli gra admin i w grze zostało np. 2 graczy, to nie martw się, admin widzi i jeśli nic nie robi, to znaczy, że sytuacja nie wymaga interwencji.

Napisz skargę wg. wzoru.

Btw. Pudzian, fajny powód ^^

Podpisuje się pod Pudziankiem, tak napiernicza przez tego majka, że ja ledwo słysze swoje strzały z AWP... żartuje, ale naprawdę to denerwuje podczas gry, bo inni Next graja na słuch :) także ogar majk i będzie miód malina <3

aha czyli raca jak mam komuś podać np binda to mam nic nie mowic i miec wyjebane ok spoko bo z twojej sugestii mogę tak wywnioskować a cały czas się ktoś pyta o coś...

Nie o to chodzi. Ciągle mówisz adminowi co ma robić - to wkurza.

aha czyli raca jak mam komuś podać np binda to mam nic nie mowic i miec wyjebane ok spoko bo z twojej sugestii mogę tak wywnioskować a cały czas się ktoś pyta o coś...

Napisac.

Nadal nie widze podania wg wzoru. - Zamykam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...